Jaz imam obe verziji od Sonja. Overear in inear. Oboje lahko samo priporočim 100%. Velike za siht pa tv doma. Male za na pot, 100 in 1 zoom in teams klic, podcaste, v pojstli kaj poslušati itd.
Uf, to je pa bil preskokevo danes upokojil od žene 5s, nadomestila z 12.
sem kar presenečen da je imela 6 let telefon, 1x menjana baterija vmes pa 2-3 panzerglassi
je je, v predaluA je kdo že imel 6 let androida?
Kolega ima S7 kot novega in ga ne misli kmalu menjat...prva baterija. Moj trenutni android 4l in dela kot mora, tudi prva bat. Na splošno so telefoni boljši zadnje 4-5lA je kdo že imel 6 let androida?
S3 deloval hitro, iphone 7 pa počasen v 3pm? Nisem fanboy nobene strani, ampak tole zelo težko verjamem, glede na to da sem nekoč imel oba omenjena telefona. Je pa seveda možno s kakšno okvaro, kar pa ne pomeni, da gre za reprezentativni vzorec.Sodelavka je letos upokojila galaxy S3 baterija je bila fuč, je bila pa prva. Je raje menjala telefon. Sem ga tik pred menjavo imel v rokah, je deloval še presenetljivo hitro.
Tast ima skoraj 6 let starega Samsung A3, tudi dela vredu, baterija še prva in zdrži čez dan brez problema. Tašča še 2 leti starejšega SonyEricssona, pojma nimam kateri model, ji ga je žena dala ko je sama menjala telefon pred 4 leti. Prav tako dela čisto solidno.
Žena ima medtem iphona 7, že več kot 1 leto je meni osebno neuporaben, nekatere app se občasno sploh ne odzivajo, baterija do večera niti približno ne zdrži, pa postal je pooooočaseeeen u 3pm....
Sodelavka je letos upokojila galaxy S3 baterija je bila fuč, je bila pa prva. Je raje menjala telefon. Sem ga tik pred menjavo imel v rokah, je deloval še presenetljivo hitro.
Tast ima skoraj 6 let starega Samsung A3, tudi dela vredu, baterija še prva in zdrži čez dan brez problema. Tašča še 2 leti starejšega SonyEricssona, pojma nimam kateri model, ji ga je žena dala ko je sama menjala telefon pred 4 leti. Prav tako dela čisto solidno.
Žena ima medtem iphona 7, že več kot 1 leto je meni osebno neuporaben, nekatere app se občasno sploh ne odzivajo, baterija do večera niti približno ne zdrži, pa postal je pooooočaseeeen u 3pm....
Razlika v hitrosti med Iphone 6 in Iphone 11 je takoj občutna. Najbolj, ko zaženeš app. Tudi v appu je razlika, ni pa več tako velika.Verjamem da vse te kante "delajo", vprašanje samo kak dela. Za nekega normalnega uporabnika to ni. Za upokojenca za telefon, sms in vreme ikonica pa verjamem da je ok.