No tak odkrito..... zakaj za vraga potem potrebuješ telefon za 1500 eur, če ga ne uporabljaš za to za kar je namenjen? Seveda si super zadovoljen. Super zadovoljen bi bil ob tej uporabi tudi s telefonom za 400 eur.meni 11pro drži 5 dni, telefon, sms, mail, internet koliko rabim( 2x na mesec), fejsbuk pa te fore nimam sploh. Tak da kar se mene tiče, sem z telefonom super zadovoljen.
To je to, to bi bilo prav in do kupca prijazno. Brez "eco" bullshita in razlaganja, da ni polnilca zraven ker ga uporabniki Applov imajo verjetno že od prej (ki pa ni kompatibilen)...
jaz telefon uporabljam za klicanje. navi imam v avtu. fejsbuka pa podobnega pa nikoli nisem imel. kaj naj drugega počnem z telefonom? oziroma, čemu je namenjen telefon, po tvoji logiki?No tak odkrito..... zakaj za vraga potem potrebuješ telefon za 1500 eur, če ga ne uporabljaš za to za kar je namenjen? Seveda si super zadovoljen. Super zadovoljen bi bil ob tej uporabi tudi s telefonom za 400 eur.
če pa gargy pravi, da nimam polnilcaItak da gre.
Tanovega kabla ne moreš vklopit v stari polnilec brez vmesnika
1. Software support, ekosistem, SoC, kamere/fotoaparat
2. Display
3. Papirnati specsi
Vrni se nazaj na 7ko, kjub 4 letom in ios14, stvar se vedno leti.Jaz sem leto in pol na Huawei p30 pro, presedlal iz iPhone 7 plus. Na začetku navdušen, sedaj mi gre pa na živce stekanje sistema, random freezi, najpogosteje, ko res ni treba, feeling imam kot da je telefon star 3 leta in pol. Ne, pa da gre za leto in pol star flagship! vidim da sta širokokotni in tele kameri zelo temni, polni šuma in slabi. Baterija drži vrhunsko, polni se ekstra hitro, kar je top.
Vrni se nazaj na 7ko, kjub 4 letom in ios14, stvar se vedno leti.
Točno zaradi tega sem sam na Apple-u.Jaz sem leto in pol na Huawei p30 pro, presedlal iz iPhone 7 plus. Na začetku navdušen, sedaj mi gre pa na živce stekanje sistema, random freezi, najpogosteje, ko res ni treba, feeling imam kot da je telefon star 3 leta in pol. Ne, pa da gre za leto in pol star flagship!
jaz ga uporabljam v bistvu za vse od navigacije, mp3 predvajalnika, fotografiranje, socialna omrežja, nakupovanje(m sken), mobilno banko, elektronsko pošto, igranje igric, telefoniranje, sms, viber, ..... ni da ni. Za golo telefoniranje in sms-nje bi bil dovolj tudi samsung galaxy II z androidom 2.3.4. ali pa kak neumen novejši telefon recimo nokia 3310.jaz telefon uporabljam za klicanje. navi imam v avtu. fejsbuka pa podobnega pa nikoli nisem imel. kaj naj drugega počnem z telefonom? oziroma, čemu je namenjen telefon, po tvoji logiki?
Stari polnilci in stari kabli so popolnoma kompatibilni. USB-C na lightning kabla še nimam in se ga tudi ne bom branil. Sicer pa... njihova skrb ni okolje (čeprav tako pravijo), temveč varčevanje. Brez polnilca v škatli je njihova marža na prodan iPhone višja.
kaj pa tebe briga, kak telefon imam jaz. samo rekel sem da mi baterija super služi, koliko ga jaz uporabljam. ti pa kr imej androida. sam imam raje iskrino palačinko, in si kabl 50km zravn vlačim, kot pa andriod sistem.jaz ga uporabljam v bistvu za vse od navigacije, mp3 predvajalnika, fotografiranje, socialna omrežja, nakupovanje(m sken), mobilno banko, elektronsko pošto, igranje igric, telefoniranje, sms, viber, ..... ni da ni. Za golo telefoniranje in sms-nje bi bil dovolj tudi samsung galaxy II z androidom 2.3.4. ali pa kak neumen novejši telefon recimo nokia 3310.
Tudi, če je 0.5€ na kos (pa je verjetno več), je to pri 200mio prodanih telefonov na leto 100mio €. Pa potem so še nižji stroški transporta (manjša škatla, več telefonov v en kontejner). Pač... kapitalisti želijo vedno več denarja. Poleg tega se pa predstavijo kot "zeleno" podjetje. Win win iz njihove perspektive.Ma kolk pa naredijo oni minusa s tem malim polnilcem? 0,5€ na kos? Ni mi všeč, da so šli spet nazaj na iphone 4 obliko, pa vseeno kamera ven štrli.
Naj dajo ven iPhone 12 Fat Mini, pa ga kupim