Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zaekrat tudi moja poceni bosch poje vse. Je pa res da nimam 7cm lončka. Emajlirana džezva hitreje zavre kot ”Inox”.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jajca in palačinke se pečejo čisto normalno - imajo baje nekateri neke strašne pripombe glede tega pri indukcijah.
Še vedno pa se plošča za 500 E po hitrosti ne more kosati s kuhalnikom za 35 evrov. Kuhalnik kavo hitreje skuha.
V čem je fora jajc in palačink? Vsaj palačink sem spekel najbrž že tisoč+ pa nimam pripomb. Ponev je neka hoferjeva masivna. Pri kuhanju jajc pa me tudi ni nič živciralo.
Je pa res da na nižjih stopnjah deluje občasno (nisem še poštudiral kdaj in zakaj) tako da se izmenično izklaplja, ampak ker dela to pogosto, mi ni moteče. Tudi občasno ”brnenje” me ne moti. Bolj me moti brnjenje hladilnika recimo.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hitreje segreje, sama plosca je hladna in ce ti gre kaj cez se bistveno lazje ocisti.
- je pa da dolocenih posod ne mores uporabljat
Ni hladna, je res vroča, namestu kjer je bila posoda. Ampak če položiš gor roko, se ne opečeš. Podobna temperatura kot vroč radiator. Se pa zelo hitro ohladi, po eni minuti je še samo topla ...Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hitreje segreje, sama plosca je hladna in ce ti gre kaj cez se bistveno lazje ocisti.
- je pa da dolocenih posod ne mores uporabljat
To je zavajanje da je plošča hladna, ko se pa segreje od posode, na plosci tudi piše H dokler je vroča.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kakšna pa je prednost indukcije pred steklokeramično?
Sprašujem zato, ker nisem nikoli imel priložnosti uporabljati SK, ker sem iz plina prešel na indukcijo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa je z indukcijsko in pečico v enem elementu? Potrebuje indukcijska kaj več prostora?