odvisno kteri cenovn rang plina gledaš...mam smega z blade flame gorilniki in je top. Pač če gledaš plin gledaš italijana, pa tam od 500,600 € naprej pa gledaš firme ala smeg, foster, barazza fulgor milano, smalvic, tud kak whirlpool, itd...ne gledaš ravno beka za 300 €Te teme se spomnim in tudi tistega plinskega kuhališča s petimi rinkami. A me indukcija lahko s čim prepriča, razen zaradi prostora od jeklenke? Ker kuhinja bo pa res manjša.
evo tko mamo mi...tam pri oknu maš 38 cm omarico kjer je jeklenkaTe teme se spomnim in tudi tistega plinskega kuhališča s petimi rinkami. A me indukcija lahko s čim prepriča, razen zaradi prostora od jeklenke? Ker kuhinja bo pa res manjša.
Tole imaš pa še bolj naknap, kot bo pri nas pol pa jst jamram da bo mala kuhinja.evo tko mamo mi...tam pri oknu maš 38 cm omarico kjer je jeklenka
A to je name letelo?Naj mu nekdo pove, da indukcija tudi neha greti. Naj ga nekdo vpraša, če on puca rinke konec dneva.
To ravno ne bo držalo. V vseh boljših kuhinjah/gostilnah se kuha na plin. Ali pa se je pred kratkim kaj spremenilo?
Plamen imajo navadno radi tisti, ki so probali jeftine indukcije. Indukcija je mocnejsa od plamena, pa tudi bolj natancna za dozirat, razen ce mislis knof vrtet po milimeter levo desno...
smalvic n.ex.t plata..nese indukcije...4,5 in 5kw gorilniki, touch upravljanje plamen z obeh strani....Plamen imajo navadno radi tisti, ki so probali jeftine indukcije. Indukcija je mocnejsa od plamena, pa tudi bolj natancna za dozirat, razen ce mislis knof vrtet po milimeter levo desno...
Plin nima niti ene prednosti, razen seveda ob izpadu elektrike...pa se takrat potrebuješ potem šibice. Ne vem kdo bi si grenil zivljenje s plinom.