In jaz, pošten državljan...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...sem vložil lokacijsko informacijo za nasutje dovozne poti z gramozom.
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
Začetek dnevnika v sečovljah, konec pa v velenju, kjer so po desetletjih ugotovili da morajo podreti skakalnico ker je narejena na črno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.173
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Rabili za kaj?

Če bi jaz imel "dobre sosede" bi rabili dan, dva...

Za izdajo lokacijske informacije
smile-1.gif
Meni je v prestolnici rekla, da bo v cca. 30 dneh. Potem sem se na šaltru zjokal in me je poslala v eno pisarno za pol ure, kjer sem izvedel vse kar sem rabil.

Pri mojih sosedih je 1/3 takšna, da je še policija ne je*e 5%. Drkalica
bonk.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...sem vložil lokacijsko informacijo za nasutje dovozne poti z gramozom.
bonk.gif
Sedaj sem v dilemi... Al ti nisi normalen ali pa tvoja okolica ? Za nasutje ceste ? Saj niste resni... Greš, nasuješ,poravnaš, zgredaš , povaljaš in nikom ništa ! Aja pa račun na občino !

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Občinarji so lahko samo srečni da še kdo kaj naredi. Sploh pa če občina lahko zgradi optiko brez vsakega papirja z evropskim dnarjem potem ena cesta ni problem. Za tisto omrežje pa niti služnosti nimajo kaj šele kak drug papir pa omrežje že lavfa...Pa nikom ništa, omrežje imamo pa le, ko ga marsikje znotraj mest nimate,zato ne pametuj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
Sem dal za staro nepremičnino 6 mestno številko, namesto da bi doma postavil 2x večji ”skedenj” ali sušilnice sadja za pol cene in se vselil v njega. No mene bi našli, jakliča tuerka ne morejo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A bo gospod Turk odšel iz položaja kot je šel Maher?

Dvomim, ker "ni politik" - sicer pa je [cenzura] 1. kategorije, tako kot brat
evil.gif

Zakaj ga v SDS gledajo, mi ni jasno - morda prav zaradi tega...

Sicer pa kot kaže res hara Golob-Golobičev energetrski lobi: odstranijo vsakega, ki jim ni po godu. Ob tem ima kmetovalec tudi hiško tam nekje..

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Zakaj bi šel? A kje v opisu del piše da ne sme imeti črne gradnje?

Pri Maherju je vseeno drugače, saj je on Minister za Okolje in Prostor (!), torej resorni minister za ravno te zadeve.

Pri Turku je pač tako kot pri ostalih državljanih in bi se moralo tudi obravnavati enkopravno za vse.

Ko smo že pri tam: jaz zagovarjam tezo, da naj se vse poruši. Naj pridejo z buldožerji tja na Sečo in podrejo vse, saj po predpisih tam ne bi smelo biti drugega kot oljke in sadje. Še tisto malo obale kar jo imamo so nam posvinjali taki in drugačni tajkunčki.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Najprej bi pa morali porušiti tisto Maherjevo plastično svinjarijo, ki paše v tisto okolje kot sedlo na kravo.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.830
854
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Ko smo že pri tam: jaz zagovarjam tezo, da naj se vse poruši. Naj pridejo z buldožerji tja na Sečo in podrejo vse, saj po predpisih tam ne bi smelo biti drugega kot oljke in sadje. Še tisto malo obale kar jo imamo so nam posvinjali taki in drugačni tajkunčki.

467716-post_slo.gif
Pa ne samo na obali povsod. Če nimaš papirjev nimaš kaj gradit. Jasno kot beli dan.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Se strinjam z IbizaDriverjem, vendar pa mi je kolega iz Pirana povedal, kako veseli so bili prebivalci Obale (najbrž ne vsi) ob uvedbi uredbe - nihče se seveda ne brani nekaj stotisočih evrov, ki jih prinese 'lopa' v sadovnjaku.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Zakaj bi šel? A kje v opisu del piše da ne sme imeti črne gradnje?

Pri Maherju je vseeno drugače, saj je on Minister za Okolje in Prostor (!), torej resorni minister za ravno te zadeve.

Pri Turku je pač tako kot pri ostalih državljanih in bi se moralo tudi obravnavati enkopravno za vse.

hysterical-1.gif

super, ko bom jaz gradil na črno bom rekel: ja poglejte, kaj me matrate sem navaden državljan, zame to ne velja. velja samo če si minister.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
supek, ko bom jaz gradil na črno bom rekel: ja poglejte, kaj me matrate sem navaden državljan, zame to ne velja. velja samo če si minister.
No, če bi prebral post, bi videl, da IbizaDriver ni napisal tega: napisal je, da je normalno, da se Maherju gleda pod prste še bolj kot ostalim, saj naj bi vodil resor, ki je pristojen za tovrstne zadeve. In normalno je, da se Turka obravnava tako kot vse ostale - torej naj se mu zadevo poruši, naj se ga sankcionira, whatever.