Ti pacient, moji starši niso toliko stari. In s temi svojimi bolanimi komentarji, mi ne hodi blizu. Raje si poišči pomoč, ker je očitno da si je potreben.So tvoji starši sodelovali ali so samo nemo kimali in dajali podporo klavcem?
Ti pacient, moji starši niso toliko stari. In s temi svojimi bolanimi komentarji, mi ne hodi blizu. Raje si poišči pomoč, ker je očitno da si je potreben.So tvoji starši sodelovali ali so samo nemo kimali in dajali podporo klavcem?
Morda stari starši, glede da tako podpiraš LP.Ti pacient, moji starši niso toliko stari. In s temi svojimi bolanimi komentarji, mi ne hodi blizu. Raje si poišči pomoč, ker je očitno da si je potreben.
Levi in desni bodo razlagali kako so prepričani v uspeh....na koncu bo mineštra kot vedno.
Ok, levaki so svojga dnarja vredni.....zdej mi pa povej kdo na desni je ta prav, da mu dam glas ?
krucefiks si sitn kot podrepna muhaMorda stari starši, glede da tako podpiraš LP.
....alter ima samocenzuro...sem napisal nekaj bolj sočnegakrucefiks si sitn kot podrepna muha
Nekoč je vojsko in policijo imel v rokah proletariat in ni bilo govora o kaki diktaturi.
Še en LP.krucefiks si sitn kot podrepna muha
Karl Erjavec seje vrnil!
Stranka ZAUPANJE
Vrnitev na politični parket: prihaja nova stranka Zaupanje in vodil jo bo dolgoletni politik
Izkušen politik, večkratni minister in dolgoletni prvi obraz DeSUS je trenutno edini kandidat za predsednika nove stranke.www.metropolitan.si
Čeprav sedaj je govoril da ga skrbi za mlade, za otroke za vnuke, nič ni pa omenil upokojencev
Če bi bil iz pravega testa, bi dal R v ime stranke....... ali je postal komik, stand up komik..
Saj to je že skozStranka ZAUPANJE.... ali je postal komik, stand up komik..
To je un lopov, ki vpije: primite tatu. Obsojencem bi morali enostavno prepovedati udejstvovanje v politiki in to doživljensko.To jih ma Rupar zdj čez