Uh... Še slabše pot Pošta. Vsaj po videnem skladišču v MB.
Je kdo že naročal? So bili kakšni problemi?
Uh... Še slabše pot Pošta. Vsaj po videnem skladišču v MB.
Moja dostava, nimam pripombe, mi je mal cudno.
Vsak mi vedno dostavi pred vhod.
Ta je pa pustil na dovozu pa me potem klical, da vidi, da se dez bliza, da je pustil paket zunaj (20m stran od pokritega vhoda).
Na kateri mail si jim pa pisal? Ker jaz ga nisem nasel (oz. samo za poslovne stranke >> ikeabusiness.villesse.it@ikea.com) in sem probal pac poslat na podobno oblikovan mail, ki sem ga dobil iz avstrijske Ikee (ikea.villesse@ikea.com, ikea.villesse.it@ikea.com), ko sem izpolnil spletni obrazec... na ITA strani nisem nasel spletnega obrazca ...
ko sem bral pogoje dostave - tud sam nisem mogel verjet, da imajo "dostavo do pločnika" (do 100 kg).. krneki
Dostava podjetja IKEA
Oglej si naše možnosti in cene dostave in tvoj nakup ti bomo dostavili na dom s paketno ali tovorno dostavo. Za prevoz bomo poskrbeli mi, medtem ko se ti odločaš, kam postaviti svoje nove najljubše stvari iz trgovine IKEA. Preizkusi še danes!www.ikea.com
Norišnica ta Ikea, varnostnikov več kot na letališču v Parizu. Folka malo morje, ni občutka, da so kje kaki covid ukrepi. Pa še parkplaci polni do pol po občutku pa guzva noter, kako mora potem bit ko ni ukrepov pa je loh vse polno...
Drugače pa nobenih posebnosti
Norišnica ta Ikea, varnostnikov več kot na letališču v Parizu. Folka malo morje, ni občutka, da so kje kaki covid ukrepi. Pa še parkplaci polni do pol po občutku pa guzva noter, kako mora potem bit ko ni ukrepov pa je loh vse polno...
Drugače pa nobenih posebnosti
Haha.. Smo nabasal zvrhan avto ali pa tudi ne, btk.. Ampak sem pričakoval manj ljudi in predvsem manj securitys.. Khm.. a ste vi del TheGreatEye, da vidiste v košarico?Ti je vsaj zmanjkal dišečih svečk, baterij ali obešalnikov al si šel samo vihat nos nad gužvo?
Ima kdo izkužnje z brezžičnimi polnilci in type c kabli iz Ikeje?
Termini so se že rahlo sprostili. Danes je še prosto, par tednov nazaj si pa moral skoraj 10 dni čakati.
Prvič, ko bom v IKEI, bom kupil tisti polnilec za 5€. Za to ceni jih niti Kitajci ne naredijo.Termini so se že rahlo sprostili. Danes je še prosto, par tednov nazaj si pa moral skoraj 10 dni čakati.
Mislil sem za fizični ogled.
Ta slovenska ikea je katastrofa, očitno se prilagodijo tudi po šalabajzerstvu v državi v katero pridejo. Že pred dvema tednoma naročil dostavo s prevzemom v MB za danes, pa se od časa naročila pa do zdaj še ni nič zganilo.