zgleda je veliko takih, med njimi tudi tvoja sestraSestra je hotela danes nekaj kupiti online v ikei. Za osebni prevzem je prvi možni datum prevzema 13.3.2021 lol. Folku se pošteno meša zgleda
zgleda je veliko takih, med njimi tudi tvoja sestraSestra je hotela danes nekaj kupiti online v ikei. Za osebni prevzem je prvi možni datum prevzema 13.3.2021 lol. Folku se pošteno meša zgleda
Drugače pa a ni nekdo prej rekel da je poštnina ne vem 5-10€. Za foro sem dal eno parketno podlogo za stol v košarico za 19€, to je stvar ki je ene 2kg vse skupaj, se pravi nič. Ampak dostava je pa kar 30€? Kaj je fora? Lahko kdo proba ali je samo pri meni tako visoka dostava?
Ja tudi meni da tako veliko postnino.Drugače pa a ni nekdo prej rekel da je poštnina ne vem 5-10€. Za foro sem dal eno parketno podlogo za stol v košarico za 19€, to je stvar ki je ene 2kg vse skupaj, se pravi nič. Ampak dostava je pa kar 30€? Kaj je fora? Lahko kdo proba ali je samo pri meni tako visoka dostava?
In plastika je prcej trda - se jo ne da “porolat”.. stol pa fajn drsi gor
Pa kako je to možno, da mi 3 minute pred prevzemom skenskajo še eno stvar? Popizditis. In zdaj doma nemorem skompletirat garderobe, še 1x moram organizirat prevoz (omare 236cm), viset moram na netu in čakat, kdaj bodo dobili zalogo omar in polic. Razočaran
Saj ne da sem fan Lesnine, v resnici sem fan Ikee, ampak Graške! Ni šans da me dobiš v Ljubljansko - zadnjič je šla žena po nove zavese - 6 (z besedo šest) različnih imajo!
OK.. še vseeno pa ostaja vprašaj v glavi kako ti lahko "zmanjka" nečesa, kar je bilo ob oddaji naročila stranke zeleno in plačano... tko "mimovrste 2"
Zanimive ugotovitve in prakse. V Gradcu - Avstrija nikoli nisem imel take izkušnje - mogoče pa je res nekaj na tem: bečka viner šule, nordBalkaniše abtajlung.- kupec na samopostrežni blagajni ne poskenira vsega (jaz sem spregledal 2x2 paketa steklenih polic za regal, pa še potem sem jih hotel menjati za lesene police ker mi niso bile všeč).
- skladiščnik zaključi odpremni dokument brez da bi poskeniral vse artikle katere naloži, skenira napačne
Potem pride skladiščnik nabirati tvoje naročilo in ugotovi da manjkajo artikli. Potem ugotavljajo kje je roba in naknadno delajo inventuro artikla.
Pri nas verjetno še ni, ampak v Italiji so kasneje kar varnostniki gledali hitre blagajne pa ustavljali za pregledati račune in vsebino rudlna.
to se bodo zdaj pol leta lovili.Zanimive ugotovitve in prakse. V Gradcu - Avstrija nikoli nisem imel take izkušnje - mogoče pa je res nekaj na tem: bečka viner šule, nordBalkaniše abtajlung.
Krajem in navadam primerno podkupovanje - ups obnašanje.To je tko k švedi pridejo na Balkan. Prilagodijo sistem, da je isti kot smo ga navajeni od domačih trgovin.
Če so bili pol leta na šolanju v Zagrebu in Villeseju pol sigurno.to se bodo zdaj pol leta lovili.