igrce

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Pa ravno ogrel sem se zate ... ti pa tkole. Ni čudno, da si še samska ...
Zdej grem pa na en mrzu
nahrung002.gif
, ti pa kukr češ.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Zato sem samska, k taki težakoviči okol letajo k si ti in slovenko.
rolleyes-1.gif

Mene sam zanima a ste hudi tipi sam u Šparu al kam drugam tudi zahajate? Omenjena ne komentirejta k ne sodita med hude tipe.

majč

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

Omenjena ne komentirejta k ne sodita med hude tipe.

majč

No,to mas pa prav. Za Sloveneta nc ne recem,jest sm pa podpovprecen. A se ti sicer zdi, da bi po netu bluzil? Ce bi bil hud, bi v Sparu robo na police zlagal, knede?
No, grem zdej spat, cez oci sem si dal kumare, pa z jogurtom sem si obraz namazal, mogoce se pa jutri zbudim kaj lepsi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Bejba ti si mal zafrustrirana. Eno pjačko maš pri men sicer u dobrem, sam zgleda da s tega ne bo nič.
Saj nisi edina bejba na tej kugli.

To ne, ti si pa eden redkih tipov, ki bo ostal devica do konca življenja.
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Bejba ti si mal zafrustrirana. Eno pjačko maš pri men sicer u dobrem, sam zgleda da s tega ne bo nič.
Saj nisi edina bejba na tej kugli.

Ma kaj to đburglo staro fehtaš na pijačo, pa sej pa so ženske v RL, barem vidiš kaj vabiš na kavo.
Ko bo pa mela čebela 90 kil pameter petdeset, te boš pa razočaran...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sam res, kolk ste tipi nesramni. A debeluške pa nismo fletne? Starejše smo bolj izkušene, tko da tuki tud nimaš prav. Edino kar si pametno prijavu je to, naj si v RL išče bejbike.
zmaga.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Ja, če nočem s tabo na pir, sem zafrustrirana, bravo
aplauz.gif

majč

Bejbi, zafrustrirana si, sam ne iz razloga, ki ga navajaš. Pa nikjer nisem omenjal pira. Po mojem maš ti mal velik predsodkov o moških. Nalivanje s pirom je že eden teh predsodkov.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Mene sam zanima a ste hudi tipi sam u Šparu al kam drugam tudi zahajate? Omenjena ne komentirejta k ne sodita med hude tipe.

majč
A jaz lahko komentiram?
Poleg Špara zahajam še v Lidla, pa enkrat na mesec grem na pošto v Horjul položnice plačat.
Drugače pa nisem bogvekaj za pogledat, sem pa zato bolj zoprn po karakterju. Tam nekje do 25-ega leta sem bil še nekako za pogledat, potem pa je šlo samo še navzdol. Malo sem že plešast, nos imam tak, da lahko pod tušem kadim, pa mi cigaret ne bo ugasnil. Tudi trebuh je že zrasel, ampak sumim da ni samo od piva, temveč tudi od čevapčičev in pečenih svinjskih rebrc. Sem tako kosmat, da me na plaži tuji otroci prosijo, če me lahko pobožajo, saj še nikoli niso videli medveda od tako blizu. Pa noge imam tako na o, da če stojim mirno s stopali skupaj, lahko pes skoči med mojimi koleni (zato so mi poseben izziv punce, ki imajo noge na X, da bi se šla križce in krožce, se najdeš v opisu?).
Kam pa ti zahajaš? A samo friziraš in trač revije bereš, zvečer pa še malo na alter pokukaš?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma dej raje v RL prave tipe ganjam kot pa vas tle gor, k ste sami čudni modeli. En kosmat ko medved, drug štorast, tretji še nobene bejbe v lajfu ni imel pa vsako tle gor naturava, DDDDDDDDDolgčas...v glavnem čebela se počas pripravlja na druge počitnice letos, juhu juhu še mal pa letim na jug.
zmaga.gif

majč