igrce

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
daj ti že enkrat un štil iz riti vzem, pa mal zazjej, da boš bolj odprte glave, pa morda celo spoznaš, da Slovenet zate sploh ne bi bila slaba partija. stara, če ne probaš, ne veš, kaj zamujaš ... morda Slovenet ni ravno princ na belem konju, je pa štorast kot konj s svojimi izjavami ... torej, neki od princa s konjem maš ziher ...

p.s. pa ne pozab na štil ...

te povabim na pjačo, da se boš v živo prepriču kake bedarije trosiš po netu, no ????????????????

majč (plaču boš ti, k jaz sem gorenka)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pomoje ne, ker una dva nista skup zdej, kokr jaz vem. Drugač pa vidim, da ni to osamljen primer....zakaj potem veza, če je pa vse neki zaigrano? Tipi zakaj se pretvarjate, da vam je kul....a vam je tko lažje al nočte bit sami pa kr z eno dolgčas preganjate??????????????????? B???????????????????

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
če mene prašaš je modelka dolgočasna v postli in si je tip poiskal novo popestritev, ker je ona zategnjena do konca.

Tko da suma sumarum, ona je kriva, tip pa oproščen vseh obtožb.
wink-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
To niso bedarije. Dokaj prepričljiva resnica z določenimi odstopanji. Ampak, ta so minimalna.
Overall, Slovenetu bom po pošti poslal bon za pijačo in hrano, kjerkol na gorenjskem, ... se bosta mal pozabavala, nč zapravla pa se zihr fino mela. Pa ne samo, da se bosta vidva mela fino, v imenu vseh alterjevcev ti obljubim, da se bomo tud mi fino imeli, da bomo prav fino pijani ...

... na vajini poroki
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
špirit itq vi niste nikol nič krivi

alter he he niti nika si nis mogu izbrat, se prav si rep stisnu revček, dobr da vidmo zdej vsi kdo se skriva za nikom, ZAJC

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
A boš podpisal da si sokriv za poroko
evil.gif

Drugač sem pa menda jutri na gorenjskem, grem mal v Lesce pogledat špansko jeklo. Majč, če me slučajno najdeš me kar za rokav pocukaj
wink-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Zajc tuki. Si me klicala?
Sicer pa sem zajc sam zato, ker je tukaj pravi živalski vrt, pa se lažje infiltriram med vas. Sm pa angora zajc, z belo dlako in modrimi učkami ...
Ne nosim očal, kot nekateri tu, poznam pa nekaj oseb, ki jih, in glej ga šmenta, tud ON jih nosi. Saj ti pravim, z NJIM sta kompatibilna v več pogledih, zakaj torej tolikšen odpor ? Vem, zagotovo gre za strah pred neznanim. Ampak ne skrbi, za vsako Trnuljčico se najde princ (še žaba ga je, pa ga ti ne bi, ...pha !), za vsakega Šreka se najde Fiona ... evo, še Murko je najdu Majo, pa da ti neb' našla enga nezajca ?? Khm, enga tazga mam v mislih ...

Ejo, a pol pošljem une bone Snetu al kwa?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ma nobenmu ni treba nič pošiljat, nisem tolk nesposobna, da bi rabila posrednika...po domače si se posračkal...ajd čao

majč

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Ja pa res. Dons zjutraj me je res neki zvil, pa sem se... Kva ces...
A si ti mejbi moja soseda, al koko to vse ves?
Pa kva je zdej, a greva na drink ? Sam, ej, a ti velik spijes? Pa jej doma, jest mam krizo z dnarjem. Mi je moja ves dnar pobrala...baba !
Tko de se lahko zmenva za rundo, eno flasirano vodo, pa eno s pipe. Ves, koko dobr okus ma tale nasa spod Krvavca! Mende je enmu zadnc s pipe morski jez prlezu, tko je cista,ja

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Aja, ona se samo dela tako nedostopno, v resnici ji pa prav godi to dvorjenje po alterju...............................
grin1.gif

Sam po moje jih že dolgo ni ornh fasala, te pa je zaj zafrustrirana...
evil.gif

BTW. Niste delali IARU?

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Aja, ona se samo dela tako nedostopno, v resnici ji pa prav godi to dvorjenje po alterju...............................
grin1.gif
Pubeci, čebelica tu na Alteru najbolj obrajta samo mene. Tak da nea hantle delati pa se špikati tam neke v tri dni, treba je biti hladni ko špricer pa imeti pravi pristop, pa bote vidli, kak vas bo začela hvalit.
smirk-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Zanimivo, da se nekdo oglasi na 2, 3 mesece in potem pametuje drugim.
Ni čas za na morje it? Sploh za morska bitja ?