IGO8 mape NAVTEQ - tudi SLOVENIJA

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Se strinjam z Darjanom. Če imaš instaliran MioMap 2008 boš težko našel boljše karte. Da ne govorim o tujini. Pred časom sem spet doživel, da je Garmin s CN2009 kazal, da se vozimo po njivi, MioMoov, s kartami iz leta 2007 pa je lepo kazal pot.

Navodila boš našel na netu. Malce poguglaj.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Saj trenutno na 683B uporabljam MioMap 2008 z Adria karto.Zaenkrat se dobr obnese,je bla bolša od Garminove Adrie 2.10.AdriaRoute 2.20 je pa že bolj primerljiva vsaj kar se naslovov tiče.Čeprav imata pa obe našo hišno številko narobe(enako) no sam glede kako so razmetane te števike niti ni čudn.Me pa zanima neki glede MioMap 2008;kako naj vnesem radarje?Neki sem že brsku po netu pa nisem najdu nič takega da bi delal.V programu mam nastavljen na opozorila.Vem,da tam kjer sem se vozu je iGO8 opozarju na njih,tuki pa nič.Če kdo ve bi bil zlo vesel.

Kakpa

Zelenc'
15. apr 2008
9
0
1
Citat:
Uporabnik Boris pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Verjetno se je zmotil?

Nič se ni zmotil...deluje na 683B (z angleškim menijem-torej stara verzija s ce4.2) garmin XT, posledično tudi AdriaROUTE 2.20 in AdriaTOPO 2.11 ter seveda CityNavigator EU 2009
smile-1.gif

Če koga zadeva zanima, naj kar vpraša kako...

Pozdrav...Boris

Boris prosil bi te, da opišeš postopek nalaganje garmina na staro verzijo naprave (z win ce4.2)

Hvala

Boter

Zelenc'
17. dec 2008
2
0
1
kje dobiti igo8.3, da bodo delale tudi frišne karte. Nucam za navadn GPS napravo, predvidevam da PNA

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Ne moremo rečti, da je mapa "nova", ker je od drugega proizvajalca. In ta zgleda ne daje poudarek toliko na te omejitve. Na AC in določenih regionalnih cestah omejitve delajo, je pa res, da v dosti vaseh, omejitev ni.

Ampak...rajši sem, da ni omejitev, kot pa da so omejiteve, pa ceste niso pravilne ali pa jih manjka polovica.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Ja, ampak "problemi" z hitrostjo so od začetka pri navteqovih mapah. Kar ne pomeni, da je napaka, ampak pač tega nimajo not.

Moji vtisi:

še kar zjebani "mosti" nad AC, nekje je narisano da gre nad, dejansko pa gre spodaj
nekje na AC imajo celo omejite pri "cestninskih" na 40kmh
po regionalnah cestah zjebana omejitev
dvopasovnice po AC imajo vozne pase

V čem je finta, da se ne more iskat po hišnih številkah ki vsebujejo črke?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Verjetno res, glede na to, da smo že konec leta 2008. Samo držimo pesti, da bodo čimprej na voljo za igo
smile-1.gif

digital24

Pripravnik
30. dec 2008
64
0
6
Zdravo!

Sem novi na forumu, vendar že kako leto uporabljam navigacijo IGO8. Problem, ki sem ga zasledil po posodobitvi programske verzije iz 8.0 na 8.3 je v tem, da mi navigacija na koncu poti ne prikaže zastavice v levem kotu in preostale razdalje do cilja), na koncu vedno javlja da še preračunava, (moralo bi javiti da sem na cilju). V prejšnji verziji je to delovalo brez problema. Zanima me če kdo ve ali je še kakšna nastavitev, ki naj bi jo jaz spregledal ali je pač kriva verzija programa. Imam pa naložene zadnje mape od navteqa za Slovenijo in Teleatlas za YU in EUROPO.