Yes - zelo dobro. Ampak - napisati je treba naslov. In pri odcepu z avtoceste v Vranskem - kakšen je tam naslov? Je varianta z vmesnimi postajam po koordinatah. Tole zdaj preverjam. Vprašal pa sem za krajšo - lažjo - različico vstavljanja tako, da se na zemljevidu dotakneš točke in jo dodaš načrtovani poti.Dodaj vmesno točko.
Niso vse Nextgen verzije kompatibilne z truck dodatkom (ux skripta)..v bistvu so redko katere.
In kje najdem to najnovejšo global_cfg.zip datoteko?Imel bi pač vrisane najnovejše ceste itd. Bi treba biti na nič pozoren, morda pa se ti ob tem splača prekopirati še najnovejšo global_cfg.zip datoteko.
Naprava ima režo za kartico, ne najdem pa navodila zanjo, kaj in kako se nanjo naloži, ker sedanje karte so bistveno večje kot takrat ko je bila navigacija kupljena. Sedaj sem pobrisal vse karte držav, ki me ne zanimajo, na prazno kartico, ki sem jo vstavil bi pa rad določil, da bere iz nje, spomin v napravi je pač občutno premajhen. Ostalo sem pa uspešno namestil kot ste mi svetovali, hvala!Včasih je nalagalec na fartisu to pripel poleg kart. Lahko od kake prejšnje karte, ki seveda ni najnovejši. Sem pa izbrskal najnovejšega in modificiranega, izboljšanega, a jaz nisem tako kompetenten na tem področju.
Tukaj ga dobiš:
https://www.dropbox.com/s/jbia7idcbz3fa5n/global_cfg.zip?dl=0
LP
EDIT: Samo povoziš obstoječo staro datoteko.