ig

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je kle kak ižanc, ki bi znal povedat, ali je ena visoka škarpa na eni državni cesti že zaključena. nekje okoli Iga naj bi se delalo nekaj 6m visokega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Ah kje. sploh še niso začel delat. 1 maja se verjetno cesta zapre za več mesecev. Ker imamo na Kureščku vikend vem. Nisem ižanc:p

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ta..ena nj bi se že delala, bila na več kot pol končana.. za to em zaniam a je konc.

a zdej se pa še ena dela.. je investiro občina, mogoče veš kdo je izvajalec...

velike in dobre informacije so to.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja in to čist nedosegljive!

zapelji se na ig, pa poglej info tablo ob gradbišču, pa boš vse izvedel!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj bi hodil na ig, če mogoče je kje kdo, ki se dnevno vozi mimo in mi lahko da informacije o pred kratkim narejeni škarpi in sedaj še o tej novi.

če ne bo šlo drugače, bom zapravil 2 evra in se podal na izlet.

sem vedno mislil, da je forum za pomoč.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja a cela 2 eura boš skuril? počak se malo... se bo že kdo najdu iz tam. sej ni tok mejhna vas to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj je tvoj problem?

zaniam am nekaj okoli iga in sem paæ vprašal. sej kej so najcenej gume, pa ker tv je boljš, pa kera [censored] raje da, lahko izveš brrez stroška. pa se vseeno sprašuje in odgovarja.

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
250
24
18
Nisem Ižanc, se pa včasih peljem čez in ti lahko povem, da škarpa je sicer fertik, spremljevalni objekti se bojo pa delal še kakšnih 6 mesecev.
Saj ponavadi je tako.

lp

zalublen

Zelenc'
9. mar 2008
22
0
1
Ljubljana
Jest se vsakodnevno vozim mimo (pa nism izanc:)), sam vem sam za eno skarpo, ki se dela (poleg krizisca pri glavni avtobusni postaji). Trenutno jo se gradijo in je promet izmenicno enosmeren (semaforji). Bodo pa zdej enkrat kmal total zaprl in, ce bos hotu na kurescek, bos mogu preko skofljice (sicer obstaja nek obvoz po barju). Baje bo zapora trajala 14 dni (sam to je total nepreverjena informacija).

Sem pa slisu, da bodo tud izanko cist zaprl, sam ne vem kdaj.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ko berem tole, se mi zdi, da je biti ižanc greh.

vsi ki nekaj vejo o škarpi dajo jasno vedet, da oni niso ižanci.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če se pelješ po Ižanki do konca, prideš v center Iga. Na tvoji desni je nastal velik center (banka, trgovine, etc), ti zaviješ levo proti Kureščku (lahko tudi proti Škofljici). Takoj, ko zaviješ, se zapelješ čez mali mostiček in je ovinek v levo je tam škarpa (na tvoji desni). Prej je stala stara kašča (pač, neka podrtija od `hleva`). Kolikor vem, je škarpa končana. Tudi cesta na tem ovinku je na novo asfaltirana.

Res, da sem se iz Iga preselu pred cca. dobrim letom, ampak kokr grem tja na obisk k familiji, ne vidm nikol nič novega (vsaj kar je tiče 6m-ke škarpe
wink-1.gif
)...

Upam, da sm ti pomagal
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok.

to škarpo je investiral nekdo..občina ali RS, delal pa cestno podjetje lj..je res? in t aje konec?

kje je nova, kdo jo bo delal, kdo je investitor..

kje je tu en vojaški poligon?

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

a še nisi slišal za ižansko protipožarno
evil.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Tudi cesta na tem ovinku je na novo asfaltirana.
Potem pa tu ne bo posla za Softija.
grin1.gif

Cesta na tem ovinku še ni na novo asfaltirana. Tako da biæe još posla za softiæa.
evil.gif

@ovca: Se morš spet mal do nas prpelat da boš "ap tu dejt".

@softi: Ne vem o kateri drugi škarpi ti to, se bo pa tam blizu delal še rondo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Podoben problem maš z Ihanci ( prašičja farma je tm) so vsi domžalčani
hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok.

to škarpo je investiral nekdo..občina ali RS, delal pa cestno podjetje lj..je res? in t aje konec?
kje je nova, kdo jo bo delal, kdo je investitor..

kje je tu en vojaški poligon?

Vojaški poligon? Verjetno ga ni nikjer tam.
Je pa ta škarpa tik pred centrom za usposabljanje, ki deluje v okviru ministrstva za obrambo (URSZR - 112) in tam so "poligoni" za gasilce, potapljače in za reševalne pse (umetna ruševina); poleg poligonov so pa še učilnice ipd... če je to to kar misliš.

Klikni za karto

Objekt o katerem govorim je na karti v spodnjem levem kotu (http://www.sos112.si/slo/iczr_page.php?src=iz12.htm) ; škarpa se pa dela severno od tega objekta - tam, kjer se vidi izvoz iz objekta (izvoz je trenutno prestavljen).