IAS Maribor 08 - kdo bo tam?

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Zoltan je bil itak adijo pamet. Vsaka cast modelu! Drgac sm bil pa dones,pa je blo kr fino. Sicer orgnizacija je bla bl tko tko,kdor je bil lan v MS se bo najbrz strinju z mano,k tam je blo pa res tko k more bit
smile-1.gif

F-16 sta kr dobr stisnla,sam k je blo prekratko
frown-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Freak pravi:
Zoltan je bil itak adijo pamet. Vsaka cast modelu! Drgac sm bil pa dones,pa je blo kr fino. Sicer orgnizacija je bla bl tko tko,kdor je bil lan v MS se bo najbrz strinju z mano,k tam je blo pa res tko k more bit
smile-1.gif

F-16 sta kr dobr stisnla,sam k je blo prekratko
frown-1.gif

obup, kar se grila-hrane tiče
bonk.gif

drugače pa kar fajn

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jedli nismo tam, smo imeli neke jabke polek, pol pa smo šli po F16 na pizzo. Sem videl same Tušove tovornjake, a so kaki monopol trajbali?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.932
113
Evo jaz sem se pravkar vrnil.

No bilo je videl 2 x F16, 1 x Mig 29, 5 + 1 galeb., veliko akrobatskih avionov. Še posebej je norel on Mađar.

V glavnem ni mi bilo žal teh 10 eur.

P.S.
Še zdaj mi v desnem ušesu cvili od pospeševanja F16tk.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
danes bilo super ker smo se nekak zrinli tja ker je malokdo lahko šel...drugace pa sam program zanimivo komaj po 14:00 dalje

f-16 sta bili nizozmeski, precej bolje od amerikanosovn...a je kdo poslikal herculesa ki je bojda odletelel zvecer....tist je moralo biti tudi hudo. Madzara pa zagotovo caka Darwin enga lepega dne hehe..

no na tej strani ko je stolp in stavba letalisca je bilo zastonj... ne vem kak to , ampak je bilo...

kje pa je bil R8? ne da bi ga pogresal, ampak vprasam samo.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
R8 res ni blo (saj ne da bi ga pogrešal...). Herculesa in F16 sem poslikal, samo sem pozabil fotič v avtu in sem prelen za it do garaže
tongue-1.gif
Na Edvardu Rusjanu pa je bilo res brezplačno, še avtobus je od parkirišč do tja vozil. Jaz sicer poznam kolovoze tam naokoli, ker sem delal včasih tam, tak da sem prišel do tja z avtom, tudi na drugi strani do Skok sem se praktično pred vhod pripeljal. Za hodit od uradnega parkirplaca do Skok pa je bilo kar daleč, so se mi kar smilile družine z vozički.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
Organizacija je bila katastrofalna - popolnoma nobenih oznak nikjer (za tiste, ki nismo iz Maribora). Ponudba hrane: par miz, sladoledi Lučka in sladkorna pena. Do letal in helikopterjev se ni dalo, ker je bila vmes ograja. Tako da so bili v bistvu v napoto, saj so zapirali pogled na stezo. Punca, ki je prodajala karte, je rekla, da tiskanega programa nima, tako da si za 10 EUR dobil zgolj vstopnico. Napovedovalca se je slišalo samo v njegovi okolici, drugje ni bilo ozvočenja (ali pa ni delovalo).
10.gif

Program sam je bil sicer v redu, dobil sem tisto, kar sem pričakoval. Pohvalil bi tudi predstavnike slovenske vojske, saj so bili zelo prijazni pri razkazovanju opreme.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Bli danes. Vse super edino ena stvar mi je šla malo na jetra.

Če bi komentator spustil kakšen njegov: "pomahajmo mu, dajmo zdaj vsi roke gor, pozdravimo ga...." nebi bilo čisto nič narobe.
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
to pa se strinjam ja ... za vsak prelet pod 30m se je drl, da naj mahamo
grin1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Napovedovalca se je slišalo samo v njegovi okolici, drugje ni bilo ozvočenja (ali pa ni delovalo).
10.gif

confused-1.gif
Jaz sem ga še na drugi strani na letališču normalno slišal. Do letal pa se ni dalo, ker je to mednarodno letališče in bi bilo prezamudno, da bi vsak nastopajoč avion premikali iz airside v landside in nazaj.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Punca, ki je prodajala karte, je rekla, da tiskanega programa nima, tako da si za 10 EUR dobil zgolj vstopnico.

Programov je bilo na voljo več kot preveč. Mogoči je deklici zmanjkalo v tistem času ves material, pa ni mogla iti po nove ali pa sporočiti, da jih prinesejo drugi.

Morate pa vedeti, da v MS ali pa kje drugje piloti "lažje" kršijo pravila minimuma (letenja pod dogovorjeno mejo), kot pa recimo na mednarodnem letališču kot je recimo Ljubljana, Portorož in Maribor. Kontrola in inšpekcija jih imajo ves čas na očeh.

Glede galeba G2 in nizkega preleta ... to je pač Marjan Jelen. Možakar ima naletenih ogromno ur, z veseljem pride v Slovenijo iz Beograda in rad pokaže kaj še zmore (tako avijon kot on, kljub letom
cool-1.gif
). Marjan je res super, prijazen in čisto nič frajerski pilot.

Nizozemska pilota, sta pa v petek naredila večji šov kot včeraj.Hvala bogu, sta bila vsaj pripravljena nekaj naredit, ker amerikanca iz Italije sta razočarala. Preveč strogo sta se držala pravil in za ljudi to ni šov, če dvakrat pripičata na 200 ft in gresta domov.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Ok je blo fajn. Samo motlo me je ker so skos nekaj potrjevali(potrditev prihoda mig-29), kaj se niso prej dogovorili al pride al ne?
Kapo dol Zoltanu ker se je res potrudil obenem pa škoda za vse nastopajoče slovence ki so prišli na vrsto za nizozemcema ker nas je veliko takrat zapustilo prizorišče, vrjamem pa da so zelo dobri vsaj tako sem videl od daleč.
Bo pa potrebno obvezno pogledat kak drug Mednaroni miting v tujino da vidimo kako je z organizacijo in udeležbo letal.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Ah, ni blo tako dobro, kot ti opevaš. Prvič - speaker ni mel pojma, poleg tega je klafedral bedarije. Poleg tega tudi ni mel pojma o dogajanju v zraku. Lep primer je CRJ, ki je že odpeljal mimo, ko je on šele pogruntal, da je tam. Pa nabijanje o ploskanju mi je tudi močno šlo na živce. Kar se organizacije tiče - kako se je dalo priti do static displaya na drugi strani piste? Z avtobusom iz vasi???? Pa kje ste še to vidl no... Program... jadrilice in še kup drugih reči dvakrat. Čemu?
Svečana prireditev - govornica je po svojem govoru in predstavitvi čez ene 5 minut pogruntala, da je pozabla omenit ministra Erjavca:) Podn...

xmovc

Pripravnik
2. okt 2007
110
0
16
Olimpijsko mesto
Si povedu vse in vse drži. Zoltan, MIG, Zvezde ter F16 so le deloma popravili slab vtis.

Mene zanima, če zunaj (v tujini) tudi tako politično propagirajo takele stvari ter delajo samopromocijo vojske. Ti qurčevi pilatusi mi še danes brenčijo v ušesih. Pa koji me qurac briga. če lahko pristane nad 4000m (slišal n-krat), mogoče je pa tem kljukcem to uporabno, če bodo slučajno morali kdaj spiz.dit nazaj v Južno Ameriko
stupid-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik xmovc pravi:
Si povedu vse in vse drži. Zoltan, MIG, Zvezde ter F16 so le deloma popravili slab vtis.

Mene zanima, če zunaj (v tujini) tudi tako politično propagirajo takele stvari ter delajo samopromocijo vojske. Ti qurčevi pilatusi mi še danes brenčijo v ušesih. Pa koji me qurac briga. če lahko pristane nad 4000m (slišal n-krat), mogoče je pa tem kljukcem to uporabno, če bodo slučajno morali kdaj spiz.dit nazaj v Južno Ameriko
stupid-1.gif

dečko letos so volitve....

kaj misliš kdo je dal benz za letala....slovenska vojska....

men je blo prav fajn da je bla SV tam......smo prišli vsi z maskirnimi facami domov
cheer.gif