I LOVE MILAN - splošna debata

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
No no, pocasi te bova z Devilom [pre]vzgojila v pravega football fana
grin1.gif

Sej to je problem, ker to že ves čas delata. Milanisti se ne prodamo, kot vaši prijateljčki iz Torina
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
lol, ali pa ce grem kar v Milano vprasat, kdo je boljsi, a?

V cem je Sheva boljsi? Golov, kar je najpomemnejse za napadalca ima manj.. torej? Ima mogoce Audija 3.0 TDI, Trez pa samo 2.0 TDI?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mene samo zanima, kdo je dal vec golov. Kar je za napadalca najpomembnejse.. za ostalo mi dol visi..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Torej, si raje ruknl, ki poznas samo Milan in je le-ta najboljsi, drugih klubov pa kakopac ne poznas, ampak so vseeno slabsi.. Way 2 go
zmaga.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ne ne, sej sm pravi footbal fan.....sam če vi prekomerno poveličujete man utd in liverpool, moram tudi jaz milan. Ste pa v večini in zato potem jaz izpadem kot nek težak......
če bi bili moderatorji jaz, limetka in vicky (ok, on je bolj brown nose tip), bi se morala vi 2 branit z vsemi možnimi argumenti, pa še tako brezveznimi........

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
je dal več golov (malo več....3 menda), ker je tudi več tekem odigral. Statistično gledano bi ga Sheva ob istem številu tekem nascal v golih....OK?
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz nikjer ne povelicujem Lpool.. Dejansko ga prej kurcam, kakor hvalim.

Kaj ima moderatorstvo tukaj veze?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mogoce ga pa ne bi, ker bi bil toliko hud, kot je bil pri Chelsiju..

Vazno, da se strinjamo, da je Trez najboljsi
evil.gif

In vse se je začelo z nakupom Beckhama
hysterical-1.gif

Ampak priznali da je starudija pa ne boste
grin1.gif

Nihče ni v večini, je več navijačev Milana kot Manuja tukaj
wink-1.gif

Sej za ManU sem samo jaz.

Če bi bil ti moderator---kakšno vezo ima pa to? Sem pristranski in banam navijače katerega drugega klub, brišem sporočila ipd? Mislim da ne...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
In vse se je začelo z nakupom Beckhama
hysterical-1.gif

Ampak priznali da je starudija pa ne boste
grin1.gif

Nihče ni v večini, je več navijačev Milana kot Manuja tukaj
wink-1.gif

Sej za ManU sem samo jaz.

Če bi bil ti moderator---kakšno vezo ima pa to? Sem pristranski in banam navijače katerega drugega klub, brišem sporočila ipd? Mislim da ne...

Gre za to, da ste kontra Milana, ne drugo.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Mene samo zanima, kdo je dal vec golov. Kar je za napadalca najpomembnejse.. za ostalo mi dol visi..

Bravo ozkogledni poznavalec!
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ni res.

Res je le to, da se [vsaj meni] vedno zacne smejat, ko se omeni nek 33+ letni ata v navezi z Milanom, pa se to v smislu: "wadafak, saj Milan ni slab klub, zakaj ne pokupijo kaksne mlade talente, ne pa te skoraj odsluzene ate"..

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
glede moderatorstva.......je par brown nose uporabnikov, ki se raje ne spuščajo v debate zaradi "spoštovanja".

Milan je klub, ki da ogromno na medijsko pozornost.......zato tudi kupuje "odpisane" zvezdnike, ki jim še vedno prinesejo cvenka v blagajno.......lahko pa beckham in ostali stardeci naredijo ogromno z mladimi upi milana, kateri jih imajo za vzornike......OK ronaldo ni bil lih vzor ampak, starine kot so emerson, cafu, maldini, costacurta igrajo zelo pomembno vlogo pri mladih igralcih, da o garderobi ne govorimo.....Ekonomisti so že pripisali, da je milan z brezplačno posojo Becksa zaslužil 13 mio €..........Berlusconi=MEDIOlanum=MEDIAset=uf kako lepo izgleda moj MILAN
smile-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Mater ste nadrkali postov v rekordnem cajtu
aplauz.gif

Kakorkoli že, Milan je verjetno edini klub na svetu, ki mu prihod Beckama zniža povprečno starost kadra.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
spomni se kaj bolj izvirnega, to je že fora iz preteklosti.......je veliko starejših enajsteric od milanove.......