Hypo

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Podpis pa tele stvari, ti pa ne grejo skupaj
evil.gif

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Malo spremeni besedišče, da ne bom jaz komu kaj poročal. Pa vzemi to kot dobromeren nasvet....

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dragi moji!

Čas je. Čas je, da se slovenski narod končno zgane in stopi skupaj. Preveč krvi naših prednikov je bilo prelite na slovenskih tleh, ko so se borili za svobodo, dobrobit in blaginjo slovenskega naroda. Dovolj je zatiranja in izkoriščanja slovenskega ljudstva.

Smo sposobni stopiti skupaj in rešiti slovenski narod? Smo dovolj močni v srcih?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vprašanje je zakaj so si izplačevali nagrade... in kaj so vzeli za dobiček...... kot je znano je bil IPI močno negativen, kjub pozitivni bilanci...............

To so krivi lastniki in KBC se baje kurči ravno zaradi tega, zato so tudi proti dokapitalizaciji......, ker tko se ne sme delat....
Zdej se koplejo v rezervacijah in besno odpisujejo dolgove...., seveda v nedogled se tko ne da švercat.....

Res pa je, da je Kramar delal po navodilih in načelu go with the flow......, kar je značilno za postkumonajzarske države, to seveda nebi bilo mogoče, če sanacija nebi šla iz davkoplačevalskega denarja........

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
vaginko.... če to delajo so pravi amaterji.......

prave firme (predvsem multinacionalke) kontrolirajo vse online... gre vse skozi njihov proxy, imajo minimalne pravice, če so prenosniki delajo od zunaj preko citrixa, vpn........ Na servejih in clientih nimajo nobenih pravic, vsa crknena diskovja morjo takoj vrnt v matice itd...

za nalaganje pa majo pxe boot... ne pa da šalabajzerji hodjo zaradi tega dol...... če je to res so popolni amaterji... farmacevti pa imajo še bolj zategnjeno......

vse skupaj je celo včasih paranojično, da je skor neuporabno.... ampaka nebi o tem...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Kje pa piše da tak policy ni v skladu z zakonodajo...... povej mi? Kr se tiče odpuščanja, tujci nimajo nikakršnih problemov, dons si jutr te ni.......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
a veš kje bi mogla ona spraševat vse..... Ona spašuje, tam kjer je njej v interesu..... Če je treba med preiskavo uničujejo dokaze, poglej primer Baričevič, psu dobesedno dildo visi iz šupka, pa ne vidijo kaznivega dejanja...

Če bi bili to JJ psi, bi iz tega naredili expertizo, pod kateremu kotu so bili zlorabljeni...

Če bi čelava delala tako, jo noben nebi napadu..... v tem je keč...
Verjetno bi bila tudi njena stara za zapahi in odvetniški pasjejebec... ampak tam ni preiskave, ne vidijo vzroka.... Jodlarji ravno zaradi tega niso naredili okrožnice, da bodo zasegl dokumentacijo, ker vejo kako se dela pr nas..

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
mogoče v tvoji...

drgač pa PEDO kje si.........

aja to je goba... njemu je dovoljeno...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
S čem? Ti slučajno žališ mojega dedka? Kje so moderatorji. Obtožuje mojega deda. BAN! KOt sem rekel, čist brez humorja si

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Ti pa vse druge obtožuješ. Kako hinavsko. PA boli me k a te benajo ali ne. Ti pa Suzica sta direkt za poročit. Lahko probaš njemu dildo v rit tlačit.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mislim, da ti sebe ne zastopiš, vprašal si me?
Citat:
A rad bi videl dildo v moji riti? Dej prid do mene pa ti z veseljem ustrežem.

zdej pa praviš da ti, ga jest v rit tlačim.....

Midva z Suzico, nimava tvojega fetiša.... to prepuščam tvoji partizanski družini...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Če je treba med preiskavo uničujejo dokaze, poglej primer Baričevič, psu dobesedno dildo visi iz šupka, pa ne vidijo kaznivega dejanja...

Če bi bili to JJ psi, bi iz tega naredili expertizo, pod kateremu kotu so bili zlorabljeni...
In če v tem vidijo kaznivo dejanje potem vidijo tudi storilca, ki pa je mrtev. Proti mrtvemu pa ni možno vodit kakega postopka.
A misliš da bi za tist dildo v riti sedaj morali kaznovati Janšo, ker psov niso ubili že pod njegovo vladavino? al kaj ?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Glede nato, da so se po sceni preiskave, sprehajali, sestra, funkcionarji iz ministrstva za kmetistvo in da so bili ti psi vrnjeni (kateri so pogrizli človeka skoraj do smrti)...

mislim, da je bil še nekdo drug vpleten in da so brisali sledi......

al se teb zdi normalni postopek?

Nazadnje urejeno: