Hvaljenje na raznih obletnicah ipd

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
vcasih je pretirano hvaljenje samo uvod v ponujanje oz vabljenje v visoko donosne nalozbe. pokazite drugic mali zanimanja in navdusenja, pa boste mogoce dobili kaksno povabilo.

hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Alenka Koren Gomboc bi se tudi rada na takih obletnicah pohvalila, kje vse je ze delala, pa kako placo je imela ... ... samo nima nobenih sosolcev.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Alenka Koren Gomboc bi se tudi rada na takih obletnicah pohvalila, kje vse je ze delala, pa kako placo je imela ... ... samo nima nobenih sosolcev.
Sošolce kr sam imej, ona ima sestrično
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Ksz
Lastna hvala se pod mizo valja. V skupini teh brihtnežev je najbrž tudi koroška poslanka sds, gomboc al kaj je že.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.641
1.150
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
To ni mišljeno žaljivo, vendar. V hribih in mestih je malo različno, še posebej, če se gre za šole, ki so kao na "nivoju" in je nekako pričakovano, da si uspešen, ne pa zguba. Še dobro, da imam obletnico samo iz osnovne šole pa še to pridem enkrat na deset let.

Imamo kar dober nivo, za Slovenijo gledano..... morda pa se zato s tem ne obremenjujemo
wink-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.786
1.565
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

hysterical-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Nevem, ste vi res tako povezani s svojimi sošolci iz OŠ, SŠ? Sam sebe nimam za nekomunikativnega, a vseeno ne ohranjam stikov skoraj z nobenim iz OŠ, pa tudi drugi med sabo niso kaj preveč povezani. Zdej, da bi se pa po 20ih letih dobival, ko imamo totalno drugačne poglede na svet in dogajanje, se mi pa zdi malo mim.. Je pa možno, da smo bili samo mi tak asocialen razred
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem šel na obletnico, vse babe so hitele vleči ven slike od porok. Danes so vse razen ene ali dveh že ločene. Važno, da so bile med prvimi pred oltarjem ane.

Mene pa mine k pridejo same noseče......al pa že mamice.....pol pa ni druge teme k njihovi otroc...pa kako je bruhnu...pa rignu pa prdnu
bonk.gif

Je bil takoj umik........pa smo se razdelil na dva tabora.......ena miza mamic pa polna čajčkov.....druga pa žur pa zajebancija....gor pa pivo itd
cheer.gif
Kolko te poznam si bil pri mizici s čajčki....
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mamice in očki ja... Jamrajo kak nimajo časa za nič, kot včasih. A na srečanjih 5 ur ne spraviš iz njih drugo kot kak je moj mali to naredil pa kak je moja mala sladka pa...
bonk.gif

Najboljše so mi pa tiste, ko se folk gre recimo ''moj avto porabi 6l/100km'', pa drugi ''moj pa samo 5.5l'', tretji je že na 5l... Pa rečeš nazaj ''moj pa 9l porabi, če lepo vozim'' in se takoj hvaljenje v drugo stran obrne ''ja jaz sem pa mel športnega in je porabil 10l'', ''moj terenc porabi 12l...''
hysterical-1.gif
Sliši se kot srečanje alterašev....
smile-1.gif