Hvaljenje na raznih obletnicah ipd

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni se niti ne da preveč razlagat, kaj sem, kje sem, koliko zaslužim in kaj sem že vsega boga doživel. Itak bi za vsaj pol reči mislili, da nakladam. Saj povem že, ampak ne grem v detajle.

Vem pa, eni so pa orenk brihtni, potem pa iz navadnega dopusta na Krku naredijo dogodivščino, vredno najmanj križarjenja po tihomorskih otokih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne mi Krka omenjat, tam sem spoznal neko Hrvatico, ki je (bila) fotomodel v New Yorku. Leta nazaj.
cry12bpy.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Spoznal že mogoče, ampak ni padla na avto visokega cenovnega razreda., temveč v starem Fordu.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne mi Krka omenjat, tam sem spoznal neko Hrvatico, ki je (bila) fotomodel v New Yorku. Leta nazaj.
cry12bpy.gif
Lahko da danes ni več tako lepa. Babe so pokvarljivo blago. Obletnice to še posebej dobro pokažejo.
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Čisto možno.

So pa tudi primeri grdavš iz osnovne in srednje šole, ki so zdaj za grrrrrrrrr....
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če bi, bi bilo na svetu še več kurbarije.

Meni ni jasno, zakaj ženske, ko hujšajo, prvi učinek dosežejo na joških.

Ampak zdaj sva že čisto off.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
jaz sem enkrat dozivel, da je tip sel od enega do drugega in vsakega vprasal koliko ima place... To mu je bila ultimativna tema. Pol je vsem povedal da ma hud avto (da zivi v podedovanem stanovanju smo vsi ze vedeli)...in ful oh in sploh... In seveda je se razlozil da placa je pa 2k...

In sem hotel tipa utisat in ko sem bil na vrsti jaz sem rekel da osnova je svoh ampak z dodatki je pa od 2700 do 3k odvisno od mesca...in namest da bi utihnu me je se eno uro oblegal ker sem se mu zdel ocitno edini ki sem tok hud kot on.... Jao mene. Od takrat naprej vedno recem - stradam v JU. In me taki pustijo na miru
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Meni ni jasno, zakaj ženske, ko hujšajo, prvi učinek dosežejo na joških.
Joški so maščoba. Poleg tega je ta maščoba orenk zluftana, tako da še hitreje izgineva proti salu 15-20 cm nižje.
wink-1.gif

Več kurbarije na svetu? Why not?
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem šel na obletnico, vse babe so hitele vleči ven slike od porok. Danes so vse razen ene ali dveh že ločene. Važno, da so bile med prvimi pred oltarjem ane.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem na kake obletnice to hodte. Mi se sma norca delamo na obletnicah.
467716-post_slo.gif

Tega tudi jaz ne razumem. Na obletnico grem, da vidim ljudi, katerih že dolgo nisem videl. Obujamo srednješolske spomine in se režimo...

Mislim, da si nekje sredi 40-ih? Torej si ene 10 let starejši od mene.

V tvojih letih verjamem, da so obletnice lahko zabavne, ko tipi več niso mladi petelini.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
S sošolci se dobimo vsakih 5 let. Nikoli nisem imel občutka, da bi bilo petelinjenje v ospredju, ali pa preprosti nisem občutljiv na to. Čeprav, po mojih izkušnjah, želja po izstopanju in nakladanju z leti ne mine - kvečjemu obratno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.641
1.150
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem na kake obletnice to hodte. Mi se sma norca delamo na obletnicah.
467716-post_slo.gif

Tega tudi jaz ne razumem. Na obletnico grem, da vidim ljudi, katerih že dolgo nisem videl. Obujamo srednješolske spomine in se režimo...

Mislim, da si nekje sredi 40-ih? Torej si ene 10 let starejši od mene.

V tvojih letih verjamem, da so obletnice lahko zabavne, ko tipi več niso mladi petelini.

Potem sem pa jaz tvojih let..... in tudi mi smo pred nekaj meseci, na obletnici srednje šole, v glavnem obujali prijetne spomine, se ogromno presmejali, preplesali, skratka imeli smo se zelo dobro. Ne vem kaj ste to bili eni čudaki skupaj? Ok, pač malo vprašaš človeka, ki ga več kot desetletje nisi videl, kje je in kaj počne, ampak v neke podrobnosti in merjenje organa se pa nobeden ni spuščal.

Malenkost smo se petelinili s starimi megani, puntiči, fiestami in podobnim, pa nabijanje muzike v smislu komu bolj buta...... like 10 years ago
smirk-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.489
5.689
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem šel na obletnico, vse babe so hitele vleči ven slike od porok. Danes so vse razen ene ali dveh že ločene. Važno, da so bile med prvimi pred oltarjem ane.

Mene pa mine k pridejo same noseče......al pa že mamice.....pol pa ni druge teme k njihovi otroc...pa kako je bruhnu...pa rignu pa prdnu
bonk.gif

Je bil takoj umik........pa smo se razdelil na dva tabora.......ena miza mamic pa polna čajčkov.....druga pa žur pa zajebancija....gor pa pivo itd
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mamice in očki ja... Jamrajo kak nimajo časa za nič, kot včasih. A na srečanjih 5 ur ne spraviš iz njih drugo kot kak je moj mali to naredil pa kak je moja mala sladka pa...
bonk.gif

Najboljše so mi pa tiste, ko se folk gre recimo ''moj avto porabi 6l/100km'', pa drugi ''moj pa samo 5.5l'', tretji je že na 5l... Pa rečeš nazaj ''moj pa 9l porabi, če lepo vozim'' in se takoj hvaljenje v drugo stran obrne ''ja jaz sem pa mel športnega in je porabil 10l'', ''moj terenc porabi 12l...''
hysterical-1.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
vcasih je pretirano hvaljenje samo uvod v ponujanje oz vabljenje v visoko donosne nalozbe. pokazite drugic mali zanimanja in navdusenja, pa boste mogoce dobili kaksno povabilo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
To ni mišljeno žaljivo, vendar. V hribih in mestih je malo različno, še posebej, če se gre za šole, ki so kao na "nivoju" in je nekako pričakovano, da si uspešen, ne pa zguba. Še dobro, da imam obletnico samo iz osnovne šole pa še to pridem enkrat na deset let.