"Hude" bejbe in obnašanje

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Večinoma je tko, da bl je huda bl je nerazgledana.
Hude se tržijo in to na način,da ujamejo, kakega proti vrhu piramide. Itak jih prvo to zanima, pa æeprov je lahk ta moški totalni [censored]. No zato pa jih na koncu veliko loæenih in samskih. So razočarane postanejo senilne,tečne babice, ki jim ni nič prov.
Evo eno vprašanje za punce.
Katerega bi izbrale za potencialnega partnerja?

Prvi je, zelo topel, pozoren in odkrit za resno zvezo. Je zelo živahen in ima rad družbo. Je čustveno uravnovešen in zmožen popolne intimnosti z osebo, ki jo ljubi.Je pustolovskega duha, duhovit se pogovarja o čustvih in se posveča osebni rasti.
Ali pa?
Skrivnostnega, oblastnega, mora bit vse po njegovem. Je zelo razdražljiv, kritičen in kar se tiče sexa, je bl podn.Boji se resne zveze in je deloholik.

No kerga??

Aja prvi je smetar drugi pa multimiljonar!
Vse bi mele čustva pa denar... Jok brate odpade ali pa redki zadetek na lotu!:)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem opazil povsod, predvsem na šihtu. Delam, kjer je ogromno mladih žensk, veliko asistentk... Smo ugotavljali s sodelavci. Ko pride kaka nova "huda" asistentka, niti ne odzdravlja folku na hodniku, ker je tok "huda". V bistvu kar stran pogleda in si verjetno misli, kaj me vsi gledajo
hysterical-1.gif

Kaj pa če bi se že prvi dan čist samozavestna sprehajala po firmi in pogovarjala z vsemi, pozdravljala čisto vsakega in šla še s kom na kavo? Potem bi pa tekli pogovori o tem, da se prilizuje, da je sumljiva, kaj si ona misl da je, če je šele prvi dan tuki ... tko je v sloveniji, nikol ni nobenemu prav ... sej se bo že vnesla in začela pozdravljat, na začetku so še vsi ful prestrašeni.

No jst mam pa eno ful čudno sosedo, ki nikoli ne pozdravi, niti odzdravi ... ampak jaz uživam v tem, ker jo zdaja zanalašč ful naglas in veselo pozdravljam "ooo, dober dan/dobro jutro" in sestra isto, ko se srečmo pred liftom in ko gremo ven spet ful naglas obedve "nasvidanje, lep dan" , una pa pač tih
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Tako sosedo sem imel tud jaz včasih. Stoji pred blokom, išče ključe da gre notri..., prideš pred vrata in na glas pozdraviš, te pogleda z razdalje 1 metra in gleda 3 sekunde, potem pa stran pogleda, ne da bi odzdravila. In tako vedno.
bonk.gif
Potem sem jo nehal pozdravljat, ker se mi ni dalo ukvarjat s čudaki. Ni bila huda sploh.

Bitch, si mogoče pomislila, da je tvoja soseda gluha, pa ne sliši pozdrava.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
To 100% ni.
grin1.gif
Ženska je zlo očitno nezadovoljna s sabo in življenjem in potem misli, da ji bo kaj lepše, če se bo grdo obnašala, gledala, nepozdravljala. Zjutraj, ko sem živčna me prime, da bi jo začela spraševat o njenem poznavanju bontona ipd. fak off

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Aja, nisem še povedala, zakaj ne pozdravljam. Ker se mi je že velikokrat zgodilo, da mi kdo ni odzdravil. Torej why bother? Še boljše so pa tiste 'res je mrzlo danes, kajne'. Drgač pa se strinjam, da sem huda.
evil.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
mogoce pa je kaj narobe s tvojim pozdravljanjem? Poznam marsi kerega slinavca, ki jih nekatere picke pac organsko ne prenesejo :D

zanimivo pa mi je, da se bos nakaco na vsakega v temi, ki se bo s tabo strinjal, kdo pa se nebo pa bos poiskal miljon razlicnih razlogov, vecina jih je povezana s pljuvanjem po "hudih" bejbah in njihovi tuposti, namesto da bi se mogoce vprasal ce ti kaj narobe delas.

100 ljudi, 100 cudi - eni so bolj odprti drugi manj - ce je tebi lazje razisljat v smeri, da je na njih krivda le razmisljaj tako dalje, sam pol ne vem zakaj odpiras temo, ce pa tako in tako drugega noces slisat kot, da se ostali strinjajo s tabo.

ps: pa da nebo pomote, mas tudi dejansko kresnjene v glave ki odvrtijo svojo rangiranje v glavi preden odzdravijo, ampak tak pogoste, da bi tvojo generaliziranje zdrzalo pa vseeno niso...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
pusti smernice pa pozdravljajo ljudi s katerim mas dejansko kontakt z ocmi, tisti ki se ga izogibajo jim pac ocitno ne pase

v hribe ko se hodi tudi vsi pozdravljajo, se pa da najt ene ki vcasih pozdravljajo in pozdravijo prvi, naslednjic pa majo zuto minuto pa sam picijo. Mas tudi take, ki resno jemajo hribolazenje in jim gre na [censored] pozdravljanje vsakih 10m.

poanta je, da bodo vedno taki, ki bodo in taki ki ne bodo pozdravljali - na tistih, ki jim to toliko pomeni pa je, da se naucijo koga in kdaj pozdravljat :D

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Meni se pa ne da vsakega v bloku pozdravljat. A sem nevljudna?
grin1.gif

Sicer ne vem s katerega planeta si in kako so te učili ampak če te nekdo pozdravi je vljudno da se odzdravi.
smile-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
na kater fitnes to hodiš?
confused-1.gif

V take, kjer ni wannabe nastavljačev
evil.gif
in prepotentnih bab, ki v enem dnevu pojejo pol solatnega krožnika.
Sploh pa fitnes je out, zdj je bol tek in teking.

Za ktero skalo se skrivaš? Aja, ne ti si bolj v kleti...točno!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pa še tole. "hude" bejbe je 10x lažje zapecat, kot pa neko simpatično, razgledano, nasmejano žensko, ki ima nekaj v glavi. Pri prvi je dovolj, če si kak direktorček, dober avto ipd...pri drugi pa to ne bo palilo. Bo treba pri drugi veliko več pokazat, tudi tisto kar imaš v glavi. Zato kak zabit tip nima nekih šans dobiti razgledano simpatično bejbo.

Zelo res.

Kuro obrneš, dok si reko keks.

Samo da se naučiš "jaz sem hud in te ne jebem 5 %" pozo, pa si zmagal.

Nazadnje urejeno: