HTC Touch HD

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
jz cakam da jih ponovno dobijo, potem pa grem verjetno v nakup. v city parku so dobil cela 2 komada..:S
Mi jih še imamo
smile-1.gif
... Kontak na PM ali klik .

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Mene muči samo to ker nima strojne tipkovnice, kaj pa vas ali se da navadit?
Kako se to pozna pri srfanju, recimo pisanje po forumih chatanje po msnju itd in igranje iger, ker gledam na htcjevi strani, da veliko iger ne dela, ker nima strojnih tipk.
Najraje bi združil tipkovnico od XPERIE X1 s Touchu HD.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Poglej še Touch Pro. Fantastična mašina, pa še precej manjša od HDja in od Xperie.
Pa precej tanjša tudi...
bonk.gif

Oziroma drugače povedano, vprašanje je, ali je širši kot debelejši...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.167
11.062
113
kod Džej-Zija
A si ga že imel v rokah? Debel je 18 mm, torej manj od Nokie N70. Sam ga imam in je špica. Zraven dobiš še tak hud usnjen etui, ki se telefonu zelo tesno prilega in ga praktično nič ne poveča. Idealno za po žepih nosit.

Sicer pa vsakemu svoje.
wink-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Razlike v debelini med Touch HD in Touch Pro je 6,1mm. Po domače povedano je več kot 50% debelejši. In ker je še manjši, deluje posledično še debelejši.
Vsakemu svoje.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
@mosseero dej mi povej a se bo dalo prežvet brez strojne tipkovnice če vzamem Touch Hd-ja, ker men velikost ni problem, najraje bi nosu kar laptopa okol, ker je fajn velik za srfat po netu, samo kaj ko v žep ne gre, oziroma nimam tako velikega žepa hehe.
Kok rečmo ti uporabljaš v vsakdanjem lajfu strojno tipkovnico, recimo pri špilih srfanju itd, al si kar na virtualni?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ko je treba nanj kakšen daljši mail ali post na alterju napisat, se pa to precej pozna na ergonomiji.
wink-1.gif
Se pozna precej ja, al je ekran velikosti kikirikija ali pa dlančnika.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.167
11.062
113
kod Džej-Zija
BTW, koliko zdrži baterija pri HD-ju pri intenzivni uporabi in koliko pri nežni uporabi? Zanima me iz radovednosti, ker je ekran tako ogromen.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.834
10
38
Stara Bučka
Baterija zdrži od ena do tri dni. Čist zadost. Ima pa precej dolgo "življenjsko dobo" od prvega opozorila do izključitve. Wireless pokuri precej, prav tako pa tudi G senzor (Teeter
grin1.gif
).