HTC Desire Z

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Na izgled lep, če pa držijo specifikacije ima za moje pojme 2 minusa:
- samo 1,5GB internega spomina,
- procesor le 800 MHz.

Drugače pa je enake teže kot N900, malce večji in širši in za 4 mm tanjši.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
A ni tako da bo telefon za android 3.0 potreboval 1ghz procesor? Potem je to velik - za ta telefon.
Se mi je htc zagabil s temi njihovimi posodobitvami (oziroma ne posodobitvami). Očitno se ne bodo nič spremenili, ampak bodo ob prihodu novega androida, rajši dali na trg nov telefon.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
A ni tako da bo telefon za android 3.0 potreboval 1ghz procesor? Potem je to velik - za ta telefon.
Se mi je htc zagabil s temi njihovimi posodobitvami (oziroma ne posodobitvami). Očitno se ne bodo nič spremenili, ampak bodo ob prihodu novega androida, rajši dali na trg nov telefon.

Točno to. Bom dvakrat premislil, če bom še HTC-ja kupil.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja tako 1GHz kot tudi 512rama bo minimum in po tej logiki bo tale Desire Z spadal v srednji rang (upajmo da bo tudi cena primerna). Sicer pa je 2.2 čisto soliden, 3.0 bo pa pač za premium naprave za tudi premium denarce.. Biznis.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
čudi me da ni ne duha ne sluha o 3.0 že od junija, julija. takrat so ga napovedovali za sredi oktobra
stupid-1.gif
htc pa nisem ziher če bo moj naslednji telefon, ker so praseece

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Bom pa tule vprašal da ne odpiram nove teme. Odločam se za nakup novega telefona in nekako sem imel v top vrhu htc desire. Kaj pa ostali mislite? Predvsem me skrbijo te težave z posodabljanjem ko updati ne delajo 100% (primer ne dela wi-fi)? Kaj svetujete do 349 € pri mobitelu z splošno naročnino?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Bom pa tule vprašal da ne odpiram nove teme. Odločam se za nakup novega telefona in nekako sem imel v top vrhu htc desire. Kaj pa ostali mislite? Predvsem me skrbijo te težave z posodabljanjem ko updati ne delajo 100% (primer ne dela wi-fi)? Kaj svetujete do 349 € pri mobitelu z splošno naročnino?

Ponavadi imajo težave tisti ki so imeli rootane telefone ali zamenjane rome. Jaz imam originalen rom in ni rootan, vedno vse dela brez napake. Enako vsem kolegom.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Aha, amapk uglavnem je glavna razlika z romi nov nabor aplikacij + skin ane?

Kako pa je kaj z tem updati ki so jih kritiziral uporabniki zgoraj?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:

z romi spreminjajo OS, to ne vpliva na aplikacije. Npr. nekateri ne marajo Sense in nalozijo rom ki nima HTC Sense. Res je da določene aplikacije ki so samo za tuje trge ne vidiš , ampak je aplikacija "My market" ki ti odklene vse aplikacije - tudi plačljive in za to ne rabiš rootat ali kakorkoli posegat v OS. Vsi updati pa delajo meni brezhibno.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:

Desire? Po dolgem času mi je z njim kar malo dolgčas, ker vse dela tako kot mora. Še celo bolje...
Sem mislil menjat za Galaxija, pa se mi zdi, da nekateri uporabniki niso najbolj zadovoljni.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Upam da čimprej. Tudi sam kolebam med E7 in Desire Z.

Drugače pa za tiste, ki vas skrbi da je 800Mhz procesor v tem telefonu prepočasen: To je druga generacija snapdragon procesorjev in tudi pri borih 800Mhz po peformansah (sploh sparjen z droid 2.2) poseka vso prejšnjo generacijo pri !Ghz.

Za tiste, ki vam pa tudi to ni dovolj pa...