Hrvati vračajo udarec

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tisti, ki se nam ne da tle pregovarjat, pa razlagat, pa k nikol nismo delal problemov na hrvaškem, niti jih nismo mel
grin1.gif
aplauz.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Včeraj bil na hrvaški obali in skorajda ni tujca, Italijani, Nemci, Poljaki, Čehi, da ne bi imel naše vinjete...zadetek v polno.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
"Letna vinjeta bi stala okoli 137 evrov (1.000 kun), mesečna 55 evrov (400 kun), 10-dnevna pa 27 evrov"

ok, da so hrvati počeni v glavo, je itak dejstvo. Da bo ob vsej svoji debilnosti, ki jo izražajo nad našimi vinjetami, poknejo ven taki cenik in se jim zdi še celo normalen
stupid-1.gif

sem pa gledal malo ta vikend po mariboru in je samo tu pa tam kaki čeh in poljak in purger pritaval čez center, ostali lepo z nalepkico
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ravno slišal pri novicah ja. Glede na to, da njihove AC izven turistične sezone res samevajo (pomladi sem se peljal VŽ-ZG, pa srečal ene 3 avte in 5 tovornjakov na celi relaciji), sem kar 95% prepričan da jih bodo uvedli. Bogve sicer kako ceno bodo naračunali, pa za kako obdobje bodo.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uh, to pa krepko pretiravajo, v A je letna za primerjavo 73,80€, pa imajo več km AC kot Hrvati. Ampak očitno njihovi krediti niso preveč ugodni
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
predvsem bo draga zato ker morajo tisto razliko not spravit, ko se pol leta prah gor nabira

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
"Letna vinjeta bi stala okoli 137 evrov (1.000 kun), mesečna 55 evrov (400 kun), 10-dnevna pa 27 evrov"

ok, da so hrvati počeni v glavo, je itak dejstvo. Da bo ob vsej svoji debilnosti, ki jo izražajo nad našimi vinjetami, poknejo ven taki cenik in se jim zdi še celo normalen
stupid-1.gif

sem pa gledal malo ta vikend po mariboru in je samo tu pa tam kaki čeh in poljak in purger pritaval čez center, ostali lepo z nalepkico
aplauz.gif

a niso ravno oni od nas zahteval, da bi blo fino, če bi imeli 14-dnevne vinjete
confused-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Niso zahtevali 14 dnevne, ampak na splošno krajše kot pol leta - sicer mi res ni jasno, zakaj nebi mogli dat recimo mesečne za 20€.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
ja so ja. Samo ni fora v časovnem obdobju, ampak ojrotih. S tem ko so zahtevali 14 dnevne, so avtomatsko meli v mislih tam ene 5-10€
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
a niso ravno oni od nas zahteval, da bi blo fino, če bi imeli 14-dnevne vinjete
confused-1.gif
Ne, to je pol evrope reklo.
Sami eni so tako preokupirani z hrvati, da tega niso opazili.
hrvati hrvati hrvati hrvati hrvati hrvati hrvati hrvati
wink-1.gif

Ono "Avstrija ima več km" je tudi hecna. Posebej če odpreš oči in vidiš tudi koliko km ima Slovenija.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Eh, Rvacka
rolleyes-1.gif

Norca se delajo iz naše majhnosti, sami imajo pa državo, da lahko Bosanc kamen vrže čez. Od Dubrovnika dol sploh avtoceste z dvema pasovoma ne morejo zgradit, ker bi bila odstavni pas in ograja že v Bosni. Poleg tega oni avtocestnega križa sploh ne morejo zgraditi, kvečjemu avtocestno parabolo
evil.gif
, ker bl glupe oblike države pa na svetu ni. Kot en fakin bumerang.

s svojo obliko res se ne ve kam jih dat:

recimo na strani http://www.dainese.com/ita/store_locator.asp so jih dali med san marino, andorro, luksemburg in vatikan pa ne po meri BDPja
evil.gif