Hrvati brez Eduarda na EP ?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
aplauz.gif

košarke bolj kot hokeja

nahrung002.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
se oglasi pristaš hokeja
hysterical-1.gif
Hokej je hitra in trda igra. Nogomet je groba in umazana igra. Pri hokeju do takih namernih poškodb ne prihaja.
PS: drsenje s popolnoma iztegnjeno nogo in peto dvignjeno za 20-30 cm mi nihče ne bo prodal kot "nesrečen slučaj"

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Samo eno vprašanje: kolko resnih hokejistov še ima svoje zobe?
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
priden.gif

In potem igralca legalno obračunata s pestmi
d055.gif

to je bolj šov za gledalce pomoje
wink-1.gif

Miličev prekršek pa tudi ni bil nameren, vsaj tako je komentiral
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
priden.gif

In potem igralca legalno obračunata s pestmi
d055.gif

Še tebi povem da je bil zamujen štart ne namera poškodovanja igralca.

S posnetki objavljenimi na strani 2. si ownal samega sebe!
Zamujen štart je nekaj, popolnoma iztegnjena noga pa nekaj drugega.

Ja ownal sem se
crazy1.gif
Filmčki niso ne zamujen štart ne prekršek nameren/nenameren, ampak samo dokaz, da za take poškodbe ni vedno kriv brutaln prekršek. Ok?

Kako greš pa ti v štart? S skrčeno nogo, da si malo krajši in ja ne dobiš žoge?

Se strinjam da je bil grd prekršek, ni pa ne prvi ne zadnji tak. Ta se je žal končal grdo.

To teorijo lahko zadržiš zase, ker meni je ne boš prodal.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Točno tako! Pokazal si zares nesrečne slučaje, grobih prekrškov je preveč za ta forum. Si pa sam povedal, da to ni bil ne prvi ne zadnji grob prekršek!

Sam se obredov te parareligije ne udeležujem. Ti namam kaj prodajati, ker vernikov ne spreobračam.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Lahko nadaljujemo tudi pri košarki v nedogled..... recimo Jermaine O'Neal predlani

Košarka in nogomet sta po grobosti nekje skupaj, hokej je daleč spredaj. Kolikokrat dobiš palico med drsalke, po nogah ali pa tudi kam višje, te kdo zabetornira v ogrado... Še več pa pokažejo Darcy Tucker, oni poljak Oliwa, Todd Bertuzzi in Matt Barnaby. Proti takim kalibrom je še Gattuso mucek.

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Točno tako! Pokazal si zares nesrečne slučaje, grobih prekrškov je preveč za ta forum.

Res je. Ampak brez posledic, razumeš? Smith se je usedel na svojo nogo in jo polomil tako kot Eduardo. Nekateri so dobili s podplatom v glavo pa jim ni nič. Če mene vprašaš je to stvar posameznika in njegovih kosti. Nekoga lahko brcaš celo tekmo in mu ni nič, spet za Larsona in Cisseja je dovolj dotik. Štarti so pa enaki.

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Si pa sam povedal, da to ni bil ne prvi ne zadnji grob prekršek!

Nisem nikjer rekel, da je angleška liga nežna. Daleč od tega. Gre večinoma na nož in to naredi ta tip nogometa atraktiven. Možne posledice so pa to. Ampak se nogometaši sami spuščajo v to. Vsi vedo kakšen nogomet se igra na otoku. So pa za ta rizik povečini bolje plačani kot v drugih ligah. No pain no gain.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ne vztrajaj, ker fuzbal je šport mentalnih omejencev in neotesanih neizobražencev. In vsak, ki misli drugače je enak tem.

NI mi jasno kako ga toliko predvajajo po TV in osatlih medijih...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Ne vztrajaj, ker fuzbal je šport mentalnih omejencev in neotesanih neizobražencev. In vsak, ki misli drugače je enak tem.

Ta isti verniki se hkrati pritožujejo, da je na TV preveč verskega programa.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:

Ta isti verniki se hkrati pritožujejo, da je na TV preveč verskega programa.

ne-ne-1.gif

To je pa čista izmišljotina. Verskega programa je, vsaj na naših TV, bistveno premalo, ker bi ljudje rabili mnogo več duhovnega zavetja in podpore kot ga pa imajo sedaj. Komu je še vera storila slabo ali žalega???

Dokler je na športnem kanalu ne vidim problema. Nacionalka nima nič oz. 1 tekmo na 14 dni, tv3 ima ligo prvakov, ostalo je pa na športklubu poleg še veliko drugih športov. Jaz bi tudi zamenjal kakšno Sampdoria - Livorno s posnetkom kakšnega golf turnirja, ampak raja hoče fuzbal, pa čeprav slab oz. povprečen. Vsaj tako misli uredništvo.

Je bil pa lep primer ta teden, ko je športklub prekinil finale angleškega carling pokala in prešaltal na hokej, da fuzbal ni vse oz. ne vleče vsega ostalega v ozadje.