Hrvati brez Eduarda na EP ?

Je neumnost, ampak če ni pravega treninga - na nož - potem tudi ni takšne pripravljenosti za tekmo.

Roy Keane je pa itak legenda ja. To je edini pravi favl.
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
No, za ta prekršek se je mnogo kasneje po izdaji avtobiografije in priznanju, da ga žoga ni zanimala, ampak koleno od nasprotnika, kar krepko olajšal. Ima pa Keane kar nekaj podobnih na vesti.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Poglej, poškodbe se dogajajo. Namerno ali nenamerno. Roy Keane je bil za en tak prekršek še celo naknadno kaznovan, mislim da s 150.000 funti, ker je v avtobiografiji razložil, da je je namerno poškodoval nasprotnika (takrat je dobil rdeči karton). Spet druge poškodbe so splet nesrečnih okoliščin, recimo Cisse (mislim, da dvakrat...) Larson, Smith,... Se mi pa zdi bolj idiotsko poškodovati soigralca na treningu, kot pa nasprotnika na tekmi. Pa reci kar hočeš.

Ja, sliši se zelo idiotsko.
Ta pogovor sem začel s trditvijo, da je bil štart Taylorja neumen in brutalen in da ne spada na zelenice. Štart Duduja na Buljata pač ne. Treningi pa itak niso treningi, če se ne gre na polno, razlika je samo v načinu pridobitve poškodbe, če se lahko še bolj idiotsko izrazim, da boš razumel.
smile-1.gif

Zdej pa dost...
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Zmenjeno. Kaj pa Štart na Robbna iz zgornjega filmčka? Je manj brutalen (ker se po sreči ni zlomila noga) ali je isto brutalen? Se brutalnost ocenjuje po načinu izvedbe ali po končnem učinku?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
To je za dosmrtno prepoved. Kar se mene tiče, ena taka poteza zasenči vse, kar je Keane kot igralec dosegel. In ne, on ni legenda in nikol ne bo legenda. Je kvečjemu povprečen fuzbaler in trener z mentalnimi težavami.

Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
To je za dosmrtno prepoved. Kar se mene tiče, ena taka poteza zasenči vse, kar je Keane kot igralec dosegel. In ne, on ni legenda in nikol ne bo legenda. Je kvečjemu povprečen fuzbaler in trener z mentalnimi težavami.

Tip je bil nadpovprečen fuzbaler. Tak ki je celo ekipo vlekel za sabo. In je legenda. To da nima čistega podstrešja je jasno, ampak govoriti da je bil povprečen fuzbaler je pač butasto.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Mogoče legenda za navijače ManUtd in še kakega Irca, za kakega bolj nepristranskega navijača pa mu do legende manjka ohoho in to je edino merodajno. Tudi Zahovič je legenda v lokalnem oziru, medtem ko bi se pa mi ob taki izjavi en Anglež npr. sladko smejal v faco.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Zmenjeno. Kaj pa Štart na Robbna iz zgornjega filmčka? Je manj brutalen (ker se po sreči ni zlomila noga) ali je isto brutalen? Se brutalnost ocenjuje po načinu izvedbe ali po končnem učinku?

Hehe, skos ti dopovedujem svoje mnenje, pol me pa to vprašaš.
bonk.gif

Itak je brutalen. Tisti del, ki ga prej nisi razumel, ti pa zdele zadnjič razlagam. In dejmo probat ne širit problema, ampak razrešimo tisto prvo dilemo. Razlika med štartoma Eduarda na Buljatu in Taylorja na Eduarda. Sledenjega ne bom opisoval, smo ga vsi neštetokrat videli. Ko se je pa poškodoval Buljat, sta oba z Dudujem tekla proti žogi, ki v tistem trenutku ni bila v nikogaršnji posesti. V trenutku poškodbe sta oba klizala, v želji da bi žogo spravila do enega od svojih soigralcev na treningu. Ja?

V ostalih primerih so pa poškodovani oz. faulirani igralci imeli žogo, nasprotniki pa so z brutalnim (fak, zadnjič uporabljam to besedo) štartom poskušali odvzeti posest.

Jah no, ni ravno tako. Vsak ima pravico do svojega mnenja, ampak če si gledal polfinale Juve - ManU 99' ti bo jasno kakšnega statuta igralec je bil. Sam je povlekel Manchester iz gol zaostanka do finala. Štartal je za rumeni karton čeprav je vedel, da ga bo stalo finala ampak je pa s tem prekinil potencialno akcijo za gol. S srcem za ekipo. Karizma do jaja
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

počasi bo prišlo do tega kot je bilo pred časom v hokeju.vsako moštvo bo imelo na klopi enega razbijača za take primere da se bo na povratni tekmi favl pač vrnil.dokler bodo nogometne zveze dajale take mile kazni za tak štart potem kar

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Enkrat sem videl sliko ko se Haaland zvija, Keane pa se dere nanj ko živina
grin1.gif
Keane je res bil norc, ampak kot nogometaš pa samo kapo dol, ni ga takega več.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Smet
grin1.gif

nisem gledal intervjuja, bral sem samo kaj bi naj rekel.

EDIT: evo na tej hrvaški strani.... "Mediji su napisali i to da me Taylor posjetio u bolnici i ispričao mi se, ali htio bi napomenuti da se to nije dogodilo, to je izmišljotina", napomenuo je Eduardo."

Torej se mu ni opravičil.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Kot ovce. Najprej verjamete prvemu ''članku'', sedaj čez prvega pljuvate in verjamete drugemu ''članku'', čez 14 dni ja ''Jovo na novo''...