Povzetek teme:
Citat:
Tine, v marsičem imaš prav, tokrat pa se motiš. Vsi po vrsti so barabe. Od Janše, Kučana, Peterleta, Bavčarja, Jankoviæa, Erjavca, Ropa, pokojnega Drnovška, Thalerja, Rupla do Cerarja (**Pahorja je pozabil). Ni izjem. Če bi bile, potem danes Slovenija ne bi bila tako na dnu, kot to je.
Ti naši politiki si ne zaslužijo nobene plače. Pufajo narod, več kot očitno delajo za Hrvate (že od leta 1991) in žal mi je edino, da verjetno mi, ki smo srednjih let in starejši, ne bomo izvedeli, kdo nas je dejansko prodal. Zdaj še bodo s Hrvaško igrali predstavo za rajo, v resnici pa so nas že davno prodali in nam sedaj ponujajo navidezni status quo, da bosta oba naroda utihnila in se ne bosta več prerekala. Hrvati so po mojem mišljenju dobili vse. Če sem se tu kaj zmotil, bom zelo zelo vesel, dvomim pa, da sem se.
Hrvati nas držijo za jaj*a zaradi Janše, ki jim je prodajal orožje in zaradi vseh njegovih naslednikov, ki so jim dali meter po meter slovenske grudi in morja, da so prišli do zasebnih koristi - vikendov in vsega ostalega. Verjetno tudi velikih vsot denarja. Če bi vedeli, kakšne lopove smo imeli in imamo na oblasti, bi jih nagnali iz države, da ne rečem še kaj hujšega. Strelski vod ne bi bil slaba ideja. Soditi bi jim bilo potrebno za veleizdajo.
In še to... Vsi mediji govorite, zakaj se Erjavec ne odziva. To je prav, vendar zakaj se pa ne vprašate, zakaj še nista uradnega stališča podala ga. Drenik in g. Sekolec? To nas davkoplačevalce, od katerih sta bila plačana za svoje neumnosti, še kako zanima.