Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Povzetek teme:
Citat:

Tine, v marsičem imaš prav, tokrat pa se motiš. Vsi po vrsti so barabe. Od Janše, Kučana, Peterleta, Bavčarja, Jankoviæa, Erjavca, Ropa, pokojnega Drnovška, Thalerja, Rupla do Cerarja (**Pahorja je pozabil). Ni izjem. Če bi bile, potem danes Slovenija ne bi bila tako na dnu, kot to je.
Ti naši politiki si ne zaslužijo nobene plače. Pufajo narod, več kot očitno delajo za Hrvate (že od leta 1991) in žal mi je edino, da verjetno mi, ki smo srednjih let in starejši, ne bomo izvedeli, kdo nas je dejansko prodal. Zdaj še bodo s Hrvaško igrali predstavo za rajo, v resnici pa so nas že davno prodali in nam sedaj ponujajo navidezni status quo, da bosta oba naroda utihnila in se ne bosta več prerekala. Hrvati so po mojem mišljenju dobili vse. Če sem se tu kaj zmotil, bom zelo zelo vesel, dvomim pa, da sem se.
Hrvati nas držijo za jaj*a zaradi Janše, ki jim je prodajal orožje in zaradi vseh njegovih naslednikov, ki so jim dali meter po meter slovenske grudi in morja, da so prišli do zasebnih koristi - vikendov in vsega ostalega. Verjetno tudi velikih vsot denarja. Če bi vedeli, kakšne lopove smo imeli in imamo na oblasti, bi jih nagnali iz države, da ne rečem še kaj hujšega. Strelski vod ne bi bil slaba ideja. Soditi bi jim bilo potrebno za veleizdajo.
In še to... Vsi mediji govorite, zakaj se Erjavec ne odziva. To je prav, vendar zakaj se pa ne vprašate, zakaj še nista uradnega stališča podala ga. Drenik in g. Sekolec? To nas davkoplačevalce, od katerih sta bila plačana za svoje neumnosti, še kako zanima.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
http://www.politikis.si/?p=154426

politikškis
hysterical-1.gif

drgač pa: http://www.politikis.si/?p=154426= /= not/ open/ this/ file=SPAM
cheer.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Članek je lahko za lase privlečen. Obstajajo pa dejstva, ki so očitna. Arbiter je delal, kar naj ne bi delal. Torej ni pošten. Pika. In to je potrebno jasno povedati. Povrhu pa je to naredil zelo amatersko. Prva napaka. Druga je še malo bolj očitna in še bolj žalostna. Že nekaj časa so se v južnih medijih pojavljale novičke, da izid arbitraže mogoče ne bo po godu Hrvatom. Zakaj? Ker so imeli kapljice informacij iz teh prisluhov. Žalostno je, da naša obveščevalna služba med tem zbira podatke, kaka podjetja bi rada kupila Telekom, ne zazna pa te informacije in kaj je njen vir. Konec koncev so te službe namenjene predvsem obrambi države in njenih mej. To je daleč najbolj žalostno v tej zgodbi. Pa zato niso krivi Hrvati. Le kdo je?
Žalostna dejstva se žal stopnjujejo in tretja žalost je, da pozicija in opozicija niti v tem trenutku ne znata stopiti skupaj in najti neke pametne rešitve. Zunanji minister je tako poln sam sebe, premier pa mu drži štango, da kaka enotnost niti v sanjah ne pride v poštev. Verjetno še vse pozicijske stranke ne pridejo do besede.
Vmes sem bil na dopustu in slovenske scene nisem sledil. Mislil sem, da ko se vrnem, bom zvedel, da smo trenutno brez zunanjega ministra in tistega, ki je predlagal arbitražo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Gatto zrcalna slika naše politike......isto aroganten in poln samega sebe....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.670
113
Citat:

Še nekaj grdih besed, ki bi ga opisale bolj podrobno, pa si pozabil dodati.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Gatto pa patriot sta iste baže tiæa...nekega dne sta se zbudila in ugotovila, da sta stara 40+ in da v lajfu nista nič dosegla. Nekateri se v taki situaciji vzamejo v roke in spremenijo kaj na sebi, drugi pa postanejo zagrenjeni tečneži, ki ne znajo drugega kot pljuvati po vsem/vseh okoli in jih tako skušajo zvleči navzdol na svoj nivo.

no ok, buco si je vseeno kupil kolo (in smešne pajkice), kako let's make a change....potem je pa po nekaj turah obupal in se zavalil na kavæ z laptopom

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:

Odsotni, jih pa ti napiši, če se boš bolje počutil, saj to znaš..drugega pač bolj malo...

Aleško: bla bla bla bla . bla.
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.670
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:

Odsotni, jih pa ti napiši, če se boš bolje počutil, saj to znaš..drugega pač bolj malo...

Aleško: bla bla bla bla . bla.
wink-1.gif

Buco, vidim da te še vedno matra... Odsotni...
hysterical-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Darjan get a life... Slovenci tja hodimo ker je bolje kot pa na našem morju, ceneje, lepše in precej manj omejitev....

Dokler bo tole gor to komuajzerjsko Slovenijo ne bom resno jemal....
ps pa boli mene kje je meja po morju.... To je komunajzerski kanonfuter za ovce... Vidim pa da levaki in desničarji grizejo do onemoglosti...

Denar pa bomo vedno nosili, saj ima tam folk prikolce, čolne, jahte, jadrnice, hiše, vikende itd.....
V Sloveniji pa davek na deževnico, obremenitev okolja itd....

in zdej je meja po morju važna???
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Aha, spet tiste njegove 'jurišaæke' medvojne prigode...
evil.gif

Mimogrede, a kdo ve, kako gre zadnje čase kaj jorasu, baje se noče več pojavljati v medijih? Ena zadnjih je bila ta, ko so on in vašæani rekli, da ne bodo nikoli priznali morebitne rvaške oblasti

klik

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Fora je v tem, da je za slovenijo zelo pomemben dostop do mednarodnih voda. Zakaj, mi verjetno ni treba razlagati, ka-li?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Fora je v tem, da je za slovenijo zelo pomemben dostop do mednarodnih voda. Zakaj, mi verjetno ni treba razlagati, ka-li?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zakaj?
meni bi bila dobrodošla razlaga.......ker pravite da je treba vse privatizirat, mi je logično, da bo slej ko prej tudi Luka prodana......in zakaj bi bil meni važen dostop do mednarodnih voda, za večji in lažji profit enih bodočih privatnih lastnikov

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Steiber dostop do mednarodnih voda nam ni bil nikoli onemogočen ali bi bil pod vprašanjem. To so jasno povedali tudi Hrvati. V tem ni nobenga probleama, celo povedali, ne vem kaj zavajamo, da oni pravijo, da nam bo ob današnjem scenarijo kadarkoli to onemogočeno.... Tudi pomorsko pravo omogoča vsaki državi z morjem stik z teritorjalnim morjem...

Še enkrat blefiranje komunajzerjev je neverjetno, pa ravno ti so premikali mejo na mejnem prehodu Plovanija.
Še enkrat kar navajaš ti, da v tem scenariju nebi imeli dostopa do teritorajalnih voda je laž.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Sej to sploh ni res, da bi nam bil onemogočen dostop do teritorjalnih voda.....
To prcanje in zapravljanje keša je komunajzerski kanonfuter za ovce in prelivanja keša...

5 miljonvov je šlo skozi okno, na drugi strani pa 600 deložacij slovenskih družin, za bananarje pa gruntajo intergracijo 300 eur po glavi ter primerno nastanitev....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
@gloglo, sej hrovati bodo dobili vse, ne se sekirat za njih.......taki, ki jih finančno podpirate s slovenskim denarjem ste poskrbeli zato.
Čestitam že vnaprej in hvala v imenu vseh, tudi tistih, ki se še niso rodili.
Res da se mi jebe za zaliv, ampak če se ga da čist enostavnio dobit, s spontanim bojkotom dopustovanja pri njih, pa tudi nebi škodilo, če ga imamo.
Čeprav se nam jebe, bomo naslednjih 200let krivili takšne kot si ti , zgodovina vas bo popljuvala inj ko te bo vnuk vprašal, kaj mu boš odgovoril? boš lagal od sramote?