Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tiste teme od mamce pa capla so pa itak največ vredne na tem forumu očitno, če še jih ti bereš.
ja res je...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tiste teme od mamce pa capla so pa itak največ vredne na tem forumu očitno, če še jih ti bereš.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ker so bili brez hrbtenice in so hoteli živeti podložniško?
Ker so toliko pametni, da ne nasedajo provokacijam?
Ker imajo ekonomsko moč namesto politične?Zlato..............
V bistvu ne vem, bi pa rada vedela, da vem, kako odgovarjati fantom s preveč testosterona.....
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Mhm.
In zaradi teh svinjarij bi ti šel žrtvovat svoje edno (no ja ?) življenje?
Resnično preveč testosterona! Usmeri ga raje v svojo osebno rast, pojdi se učit jezike, pa boš videl, da nisi nič več / manj od drugih....
S tem si povedala, da si se podredila tako imenovani "superiornosti zahodnega sveta". Ali pa pleh-piæka.Nimaš lastne hrbtenice in poizkušaš živeti podložniško.
Ti dam asociacijo: le zakaj švicarji niti v tako kritični drugi svetovni vojni niso bili niti ob ped ozemlja! ?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Dragi Demzi, si mi razložil, zakaj Švicarji niso bili niti za ped njihovega ozemlja?
Nisi.
Torej. Ljudje smo vsi isti, bilokatere celine smo. Tudi po smrti vidimo najrazličnejše (kulturno pogojene) prehode v onostranstvo, zatorej, ne sekiraj se, nekoč bomo vsi eno in isto.
Škoda tvojega ali kogaršnjekoliga lajfa tu obstoječih za kakršnekoli cilje.
To je v bistvu vse.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ce jaz zdaj to prav razumem, hrvati so nas hteli zayebat, na koncu so si avtogol stisnili, ker jih eu, sodisce ne yebe pet posto in mi imamo zadnjega aduta v roki - schengen in oni so zdaj izpadli tezki balkanci, ker ne upostecajo in tudi v prohodnosti ne nameravajo kar rece sodisce in eu komisija?