Se lahko na Lučkem kupi ENC kartico.
Ker na HAK je naslov LUČKO, Jadranska avenija 6, ki pa je povsem drugje.
BI rekel da je, saj je navedeno med prodajnimi mesti (LUČKO Ured prodaje pretplate, prizemlje - soba 1), glede na naslov bi pa rekel, da to ni poleg cestninske na AC, ker pri vseh drugih, ki so na AC piše oznaka avoceste, "Naplatna postaja" in ime cestninske npr. A3 N.P. BREGANA.Se lahko na Lučkem kupi ENC kartico.
Evo nabavil danes na Bregani, ustavil malo pred cestninsko skrajno desno in šel peš do une kučice. Imajo sicer neka okenčka, kjer naj bi prodajali ENC ampak piše da greš kar iz zadnje strani v pisarno.
Tistih znižanih zaradi korona ukrepov izgleda ni več, dobiš pa normalno ENC za 120HRK + poljuben kredit po znižani ceni (tisti paketi so bolj kot ne predlogi, pravi da vse na isti način zaktivira in napolni), prej moraš izpolnit list za registracijo, kot so že drugi omenili. Plačal sem lahko s kartico, dela pa tudi takoj. Uporabniško ime (tipa priimek.ime1) in geslo (številke) mi je sprintal tam.
Se popravljam, ENC je bil 110HRK oziroma 544HRK skupaj z 555HRK dobroimetja zaradi popusta na cestnino, profitiral ravno za ceno naprave. Za to rundo dopusta bo, potem bomo pa naprej preko neta filali.
Se bp kupi na Luckem - tocno tukaj https://goo.gl/maps/Umk4JHjY1k8Po4p17 . Kaksna dva tedna nazaj preverjeno iz prve roke.Se lahko na Lučkem kupi ENC kartico.
Daj mi še razloži kako to izvedeš s parkiranjem,... bi kupil za avtodom, pa me vedno mine, se tam okoli motovilit.Se bp kupi na Luckem - tocno tukaj https://goo.gl/maps/Umk4JHjY1k8Po4p17 . Kaksna dva tedna nazaj preverjeno iz prve roke.
Daj mi še razloži kako to izvedeš s parkiranjem,... bi kupil za avtodom, pa me vedno mine, se tam okoli motovilit.
Mislim, skrivajo ta ENC kot kača noge.
Parkiras neki ob strani pa zeno posljes v akcijo , ti pa ostanes v avtu ce bi kdo kaj tezil. No jaz sem vsaj tak nardil tokrat, ko sem sel iskat ENC za starse. Kaksno leto nazaj pa je bila rampa odprta in nobenega noter, pa sem sel kr naprej na parkplac.tudi jaz imam namen z ADjem, pa mi ni tam zraven Policije še s tem manevrirat...
Ne. Samo na tistih 6, 7 punktih ki so navedeni. Včasih si lahko kupil na pumpi, ali pa so ti poslali po pošti, sedaj očitno ne želijo preveč tega prodat. Si mi pa dal idejo, da jim pošljem mail in vprašam, če mi lahko pošljejo po pošti.kaj pa na cestnini, se lahko kupi kar v teh hišicah, kjer se plača?
Poštovani,
Uređaji se kupuju isključivo na prodajnim mjestima Hrvatskih autocesta d.o.o.
S poštovanjem,
Hrvatske autoceste d.o.o.
Sem se potrudil in zrisal za Lučko iz smeri ZG, zaviješ desno z AC pa takoj levo k Policiji in prvi parking desno:Poglej priponko 46313