Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
dobro samo to je začetek sezone.pravo stanje in fomra ekip se bo poztala po 10-15 tekmah.zaenkrat mi je všeč da jeseničani dosegajo toliko golov na tekmo, malo manj pa to da jih tudi veliko dobimo.obramba je očitno res najšibkejša točka.tukaj bo potrebno vsaj enega tujca imeti če hočejo kak gol manj dobiti.sabahudin kovačeviæ pa se mi zdi da formo zelo lepo stopnjuje.
pri olimpiji me skrbi pa to da na 2 tekmah niso dali gola.ne verjamemdaso toliko slabi.v bistvu sedaj nekako prevzemajo vlogo albe iz prejšnje sezone
Tm ki jih Eventim zdila. Torej al prek neta naročiš, oz v Tivoliju, na Petrol pumpah itd itd. Vsa prodajna mesta maš na njihovi strani napisana. Kart je itak še dovolj (kokr sm zjutraj gledu), dvomm da bo 100% polno..
Resno?? V kategoriji 3 bi moral met tut opcijo da uzameš študentsko. Na netu ko hočeš karto kupit te opcije sicer res nism opazu (ko rezerviraš), p. a ko jo greš iskat ti tut nočjo dat po 8eur?? Na hddolimpija majo še vedno v ceniku tut študentske, otroške in za penzjonerje..
Ja sej za prejšno tekmo je bla tud na netu opcija za študentsko karto, zdej so jo pa skenslal. Jutr grem še na petrol pogledat, če majo mogoče tam opcijo za študentske karte....
Tolk čas bodo drekal, da bodo spet špilal pred praznimi dvoranami v končnici bodo pa spet en čez druzga hodil. Jebat ga... bomo šli pa na kakšno gostovanje več, pa manjkrat v tivoli.
Pa sej dvomim, da je Eventim postavljal ceno... bo pomoje kar Olimpija kriva za podražitve. No pa sej štekam, da ne mormo študenti skos za 5€ na tekmo hodt. 8€ mi je čist sprejemljivo, samo če nebi veliko večino Zahoda pretvorli v 2. kategorijo s ceno 12€, pa zdaj očitno še tiste krpice, kjer so ble študentske skenslal.
študentske karte so! samo k naročujš prek neta ti da pol eno opcijo študent. Drgač pa do petrola skočt pa tm rečš pa dubiš
Prodajalne:
Eventim +
• Alpetour
• BIG BANG
• Collegium
• Ekopool
• e-Študentski servis
• Info center Slovenskih železnic
• Kompas d.d.
• Kompas Postojna
• LPP
• PETROL
• RIC Bela Krajina
• TAO
• Zavod Regio
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.