[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss

LIX je nazaj v rdečem dresu
cheer.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Dobr za vas. Samo jst tega pač res ne razumem, zakaj takoj vsi pridejo domov. Lahko bi branil v kateri koli ligi v Evropi ker ima kvaliteto.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ljubo doma, kdor ga ima
grin1.gif

Baje ima problem priti do piva v tem malem mestu, kjer igra, ker ga vsi poznajo
evil.gif

ne, mal sem žleht
grin1.gif

Večina jih pogreša prijatle in družino, pa soigralce, saj so kot ekipa prava "klapa"
nahrung002.gif

Sicer pa nikjer še vedno nobene informacije o prestopu
shocked-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
No sej po eni strani mi je čist logično. Samo po mojem mnenju res škoda da igra pri nas. Sicer EBEL je daleč od slabe lige, samo vseeno. Isto velja še za koga drugega.
Boljš glavni na vasi, kot pa zadnji v mestu. Čeprav se jst ne bom nikol strinju s tem, še posebej ne v športu.
Zadnjič mi je vstal v spominu stavek iz enega filma: Boljši boš postal samo če boš igral z boljšimi od sebe.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Pa sej če pogledaš kakšni golmane imamo v ligi, potem se bo lahko učil,.... Westi, Scott, Kotyk, Labbe,...... Glavič .-)

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

izpisnica iz švedske je prišla.sedaj samo da vidmo še našga bumbarja Mahkovca kva bo sčaral.LIX čaka odgovor uprave rdečih
bonk.gif

moglo bi bit ravno obratno
hysterical-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Saj Glavič in Hočevar - če imata dan
evil.gif

Po mojem je v obrambi še vedno rezerva. Martin je videti kar v redu, še kakšen zanesljiv in borben obrambni igralec bi prišel prav. Če je obramba stabilna in zanesljiva, je lahko tudi napadalec hitreje in bolj sproščeno v napadu. No, kakor koli - meni se zdi, da je uprava letos kar dobro opravila svoje delo. Navsezadnje so bili dolgo povsem na vrhu, sedaj zanesljivo v končnici. Rešili so nekaj dolgov, z večino (ki letos igrajo dobro) imajo pogodbo še za naslednje leto, mladi so res napredovali in imeli veliko priložnosti ... skratka - mislim, da s toliko sredstvi kot jih je na voljo, ni bilo slabo.

Sedaj pa bo v končnici, poleg dobre igre in borbenosti, potrebno še kar nekaj sreče.
nahrung002.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ne vem kaj je z hočevarjem?naj bi imel probleme z vidom????
drugače pa ko hebar pride nazaj bo napad spet kompleten

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Pametno. Jaz sploh ne vem od kje logika, prenašati vandalizem navijačev... pa naj bo to hokej, nogomet ali kaj tretjega. Pred časom je že bila debata, ko so viole demolirale čisto nov štadion, in to domačega... Položnice vsem, za uničevanje tuje lastnine, pa še mastno kazen zraven. Čeprav zelene smrkavce verjetno bolj boli to, da ne smejo v Avstrijo na hokej...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Tu je problem, ker sedaj tudi normalni navijači ne smejo, v okviru Fan Cluba Olimpija.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Saj v čisto vsakem primeru represije zaradi majhne količine idiotov najebejo nedolžni. Pa naj bo to hud cestni zakon, vojna v Iraku, zelenci v Celovcu,...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Tu je problem, ker sedaj tudi normalni navijači ne smejo, v okviru Fan Cluba Olimpija.

Škoda... ker so kar dobro začeli delat in organizirat gostovanja.

Jst sm še vedno mnenja, da bi mogli potalat prepovedi vstopa v državo določenim pacientom, pa naj se potem Dragonsi med sabo menjo koga bodo še jemali seboj.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Jst sm bil s Fan Clubom lani in je res potekalo vse tako kot mora, tko da res škoda. Upam da se strasti umirijo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Dokler ''zelenci'' počnejo takšne traparije in se s tem še javno hvalijo po svojemu forumu, je prav, da jih obrnejo že v Tivoliju.

Citat iz njihovega foruma:
Citat:
Ker mi nismo uspeli priti ven, policisti pa ne noter skozi vrata, se je to poskušalo skozi stekla avtobusa, tako da nas je na poti nazaj kar dodobra zeblo. Skozi razbito steklo je na policisti letela pirotehnika in vse kar je potnikom avtobusa prišlo pod roko. Odpravili smo se domov, na poti nazaj pa se zabavali z ciljanjem vozil spremstva za nami. Spremljalo nas je kar okoli 25 vozil, tako da je bilo tarč na pretek.

Se mi zdi pa čudno, da pri gostovanju na Jesenicah poteka pa vse relativno lepo. Šele, ko so dovolj odmaknjeni od Jesenic, začnejo razbijati po vlaku in do doma prekucnejo vse smetnjake...
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.