[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
evo danes štartamo naprej.se mi zdi da bomo danes videli pravi obraz tako jesenic kot olimpije.škoda da ni nobenega prenosa.no bomo počakali do nedelje pa si v živo ogledali dogodek na jesenicah.aja še kot zanimivost na jesenicah je karta za stojišče namesto 8 prejšnjih sedaj 15€ za sedišče pa namesto 10 prejšnjih sedaj 20€.
a v klubu že mislijod a bo to zadnja domača tekma
evil.gif

To ni res. Obojne karte so sle gor +2 EUR. Kar je normalno, koncnica je bila ze lani drazja.

Super zmaga olimpije, imajo vse moznosti da postanejo prvaki z tako igro.

Jesenice so pa menda prvo polovico tekme dobro igrali, potem pa fertik
uf-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ja pa res matr.

sam vseeno bom premislilče bom v nedeljo šel.p ane zaradi cene kart ampak zaradi njihove igre
bonk.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Westlund je bil baje spet fenomenalen. Če bodo tako nadaljevali se res lahko še marsikaj zgodi.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Mogoče kdo ve?? Če Olimpija pride v polfinale ima mogoče potem tudi prednost domačega terena?? Ne bi blo slabo. Upam samo, da nismo vsi preveč apetita dobil po četrtkovi zmagi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz mislim da je olimpija res dobra kar kazejo tudi zadnje tekme (ne samo zadnja) in resno mislim da bodo igrali vsaj v finalu.

Jesenicani imajo pa krizo za crknit. Jaz bi pol ekipe odpustil.

LP

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
po moje da ne, razen če bi igrali z insbrukom, ki je bil po rednem delu slabši kot oni.

Jesenice
uf-1.gif

če ne bo fejst strela treščla jutri bo res konec
cry12bpy.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja glede na to, da je KAC 2 nosilec, bi lahko prevzeli njihovo vlogo. No, tko je v nekaterih končnicah.

Sm pa danes šel kupti karte in je že cel zahod razprodan, na vzhodu pa samo blo še ene par frej. Folk je kr navalil, kljub temu da ni zastonj
smile-1.gif
. Res redek prizor za ljubljanske športne dogodke. Me veseli!!!

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Zanimivo, jaz sem karte kupil v ponedeljek, pa je bil zahod že takrat razprodan, na vzhodni tribuni pa je bilo frej le še kakih 15 mest
shocked-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Uf bil na dopustu in vidm Olimpija že zmagala prvo. Hudo..
Upam da mam karte za dons-kolega nej bi šel iskat, no če ne pa je celo po TV..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Je bil kdo v Celovcu? Razmišljam, da bi šel v torek, pa me zanima kako je kaj z unimi skupnimi prevozi in kartami.

Če pa nisi dobil karte, prid pa pred Halo, se bodo sigurno še dale kje dobit. Če ne pa pri Dragonsih.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
4:2 vodimo po odlični igri jeseničanov.še realizacijo popravijo pa bo.upam da jim rata zdržat do konca potem pa v boj še v linzu
cheer.gif

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Bravo! Zmaga Jeseničanom. Tudi našim dobro kaže! Čeprav so KAC neverjetno dobri. Tu mislim igralce, ne pa navijače, ki "nespodobno" navijajo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Bravo za obe ekipi. Kot sem rekel, olimpijo lahko ustavijo samo jesenicani. Ker v avstriji nimajo konkurence. Jesenicani so sicer zanic, ampak derbi je derbi in je malo drugace vse skupaj.
Danes je bilo pa super na hokeju, res je cel advorana navijala, sem brez glasu
tongue-1.gif

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jesenice : Olimpija v polfinalu ?
grims-1.gif

Za danes mi pa še zdaj ni jasno kako se je Olimpija ubranila ... vsaka jim čast. KAC je hudičevo dober...

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Jst čist brez glasu tolk sm se dru
smile-1.gif
!!!!

KAC je ful dobr, sam naš Westi nima konkurence. Potem ko so sodniki nehal mal nagajat je šlo vse tko kot mora it. Fenomenalna druga tretina. Bo pa še vedno težko, samo mislm, da jim polfinale ne uide.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Westi je šel dons z busom dam. Je mel kluče od avta zravn unih od gola
grin1.gif

Kul tekma, sreč so zdržal pritisk na začetku, pol je pa sam padal. Take borbe res že dolg nism vidu. Po dolgem cajtu pošten hokej, saj se gre za nekaj
smirk-1.gif
Vzdušje pa super v hali..

Sodnike pa raj ne omenjam
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nisem mislil da bodo jesenice napredovale, ampak tako. Da trenutno olimpija premaga vse ekipe mogoce bi se jim zalomilo samo proti jesenicam, ker taka tekma je brez primera. Komaj cakam DP.

Sodniki nas pa bombajo z vseh strani. Tudi na jesenicah glupe odlocitve nonstop. Izkljucitev za vsako malenkost, na drugi strani pa eden prbije jesenicana pa nikome nista.
bonk.gif

LP