Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja KAC bo še zlo težko, še posebi ker so ful močni doma. Jst sm si sicer Linz želel. Je pa kul k se jim ne bo treba daleč peljat. Glede na to v kakšni formi so trenutno mislim, da se lahko uvrstijo v polfinale.
Olimpija je dobila KAC, ki je zadnje case v visoki formi. Vceraj sem malo gledal so kar dobro igrali zeleni.
Jesenicani so pa dobili linz, ki jih bo izlocil po hitrem postopku. Vsaj glede na videno na zadnjih tekmah.
Se vedno pa upajmo, da se uvrstita obe ekipi naprej.
Olimpija je dobila ekipo, ki je trenutno v najboljši formi. Bomo videli, če se lahko kosajo z njimi. Jesenice pa potrebujejo šok terapijo, če hočejo dostojno igrati v izločilnih bojih. Če ne bodo dvignili forme, bodo ostali brez doseženega gola...
evo danes štartamo naprej.se mi zdi da bomo danes videli pravi obraz tako jesenic kot olimpije.škoda da ni nobenega prenosa.no bomo počakali do nedelje pa si v živo ogledali dogodek na jesenicah.aja še kot zanimivost na jesenicah je karta za stojišče namesto 8 prejšnjih sedaj 15€ za sedišče pa namesto 10 prejšnjih sedaj 20€.
a v klubu že mislijod a bo to zadnja domača tekma
Končno bodo tut naši navijači v Celovcu. Bi tut sam šu, pa mam izpit jutr. Bo pa res zlo težko, sam mam filing, da zna presenetit Olimpija danes. U nedeljo pa itak poln Tivoli spet, tokrat tudi ko ne bo zastonj
.
Me pa tut veseli, da se podpisujejo pogodbe že za naslednje sezone. Kot je Stare zadnič govoril, naj bi ostal tudi Posma in baje pripeljal nekega super strelca iz NHL.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.