(hokej)liga EBEL 2011/12

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ni problem groba igra na telo, če pustiš obema ekipama, tako kot švaba zadnjič. Bolj je problem ker spotikanja, haklanja ne piska oz piska samo eni ekipi. To pa je k.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
točno to... če se dopušča groba igra, naj velja za obe ekipi...
ne pa da so igralci KAC-a stalno igrali čez mejo prekrška (npr spotikanje, igranje s komoci ob ogradi, naleti s palico direkt v kičmo,....)
da tega, da niso piskali prekrška nad hothamom, ko je dobesedno odnesel gol s sabo mi pa tudi ni jasno...

drugače mi je pa všeč, da so naši končno začeli mal bolj tud na obrambo gledat...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
lej tudi na drugi strani bi lahko piskali kaj pa niso.sicer pa če bi piskali vse kar bi gledalci hoteli bi gledali umetnostno drsanje ne hokej.poglej khl,nhl in finsko ligo kako se igra na telo ob ogradi

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To tako je, sodniki so pristranski, ker so pač avstrijci. ISto bi bilo, če bi avstrijci igrali v slovenski ligi verjetno. Ni mi pa jasno, kako lahko tekmo sodi slovenec pa je še vedno na strani avstrijcev... prodane duše a kaj ?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
To tako je, sodniki so pristranski, ker so pač avstrijci. ISto bi bilo, če bi avstrijci igrali v slovenski ligi verjetno. Ni mi pa jasno, kako lahko tekmo sodi slovenec pa je še vedno na strani avstrijcev... prodane duše a kaj ?

to pa močno dvomim. slovenski sodniki bi veliko bolj očitno raje kradli slovenske ekipe in v rit lezli kekcem, pa to bilo kjer koli.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma naši butli grejo po smeri: mi pa bomo pokazali da nismo pristranski in bomo ja kontra sodl
bonk.gif

Naše, madžare, hrvate bi itak vn vrgl. Žal še linije ne znajo gledat. Za jodlarje pa vemo da znajo sodt p. eni samo za svoje.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
sam res... upam da hočevar res nima zlomljene čeljusti...
da o temu, da prekršek sploh ni bil sojen ne izgubljam besed...

Baje dvakratno zlomljeno, pa da vidimo kazen
crazy1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej spet ne bo nic s kaznijo. Zlom celjusti sicer ni tako huda poskodba, sam spet so nam kapetana frderbal.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Baje je bil posnetek tega naleta na Šport TV. Kdo ve če se da kje videti posnetek.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
zdej pa ne vem a sm jst čudn samo tole ni bil nameren udarec v čeljust.glede na drsanje obeh eden drugega nista videla in krajšo je potegnil hočevar žal.glede na igre naših fantov se čudim da ni celo več poškodb.polovica jih ne zna igrati ob bandi.ali so z obrazom obrnjeni proti njej ali pa se ob naletu sklonijo.lep primer je bil zadnjič mušič ko se je sklonil pri naletu mislim da zanoškega in ga je ta zadel v vrat.res da je imel igralec medvedov obe nogi v zraku vendar bi bil rezultat naleta enak če bi imel eno na ledu.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
tole je bilo namerno ker je imel komolec v višini glave nasprotnika + zavil je proti njemu...
da o temu, da igralec leži na sredini igrišča nemočen, sodniki pa pustijo da se igra nadaljuje še več kot 10 sekund ne govorim...