{Hokej}Liga EBEL 2010/11

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No tiste batine lysaka v salzburgu pa mislim da je eden boljših, če ne celo najboljši knockout v hokeju
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kot v K1
cheer.gif

mah budo ni bil tak hardcore pretepač kot lani recimo robins.se pa lepo vidi da letos ni niti enega težkokategornega pretepača v ekipi

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zdaj nam bo pa zal za Groznika, pa se on pri Olimpiji po novem kar nekaj pocne na ledu (tudi takrat, ko imajo pak; ne samo med pretepi ...).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja Sabahudin ni bil neki fighter... sem mislil da je ta brecket neki pretepač, glede na statistiko in kilažo in ostalo, ampak tudi tukaj sem se zelo očitno zmotil
smile-1.gif
))

Nič, v petek gremo navijat
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

lepa igra rdečih danes
cheer.gif

tudi v ljubljani so spreobrnili rezultat.mislim da so zeleni potrebovali zmago.
medveščak zopet zmagal z visokim rezultatom in shoot out lixa

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Vse tekme sem prav stavil (1 ali 2), razen tekme v Tivoliju (dal sem 0). Ampak, sem zmage bolj vesel, kot denarja. Bravo naši (oboji)!

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kot v K1
cheer.gif

mah budo ni bil tak hardcore pretepač kot lani recimo robins.se pa lepo vidi da letos ni niti enega težkokategornega pretepača v ekipi

hm na youtube vpisi Skolney :) pa potem povej,..

tudi beckett je kar fajn fajter, dokler se mu ni odprl, je vsaj za mene bil vec kot enakovreden. s tem da Bois, slovi kot AHL fighter

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
ej ti pa mas res en svoj pogled na hokje
smile-1.gif

Saj, če že ne igra dobro naj vsaj koga nalomi
tongue-1.gif

Danes je bil medveščak-jesenice odličen hokej, res dober za gledati. Samo kristan je branil vse živo, jakko nažalost ne. Trenutno je golman edina slaba točka pri jeseničanih.... kristan 46 obramb, jakko 31 streli, 3 goli.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
že 4ti shoot out lix v tej sezoni.sem gledal tekmo po tv.res je branil skoraj nemogoče.kot v najboljših časih.2x je branil 3 zaporedne strele na gol.upam da bodo letos vsaj malo pametnejši pri naši zvezi in se dogovirli z njim da bo branil v a skupini ker drugače bo
bonk.gif
glede na formo naših ostalih golmanov

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
ej ti pa mas res en svoj pogled na hokje
smile-1.gif

A obstaja tudi ka drugega kakor stojisce ?
cheer.gif

u ja
smile-1.gif

Drugače pa Liks res vesoljc včeraj in pa hudo dobra tekma. Jakko pa razen drugega gola oddelal tako kot se za gre. Drug gol mi je bil pa mal podoben kot jih je Fox dajal v prvi sezoni na Jesenicah....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ni bilo tako misljeno - jaz ne morem sedeti in navijati hkrati
smile-1.gif
Nisem pa se bil v hali, odkar so jo prenovili, tako da nimam pojma kako je zdaj.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Isto je kot vedno, samo da je na desni strani 1500 praznih stolov :p A koliko jih je že ?

Moram pa reči, da včasih je bilo znano da se na stojišču navija, sedišče pa je bolj umirjeno. No, na zadnjih tekmah se navija tudi na sedišču, lepo. Tudi na zadnji tekmi proti dunaju je bila hala lepo napolnjena, pohvalno.

Lansko leto recimo če se mi ravno ni šlo na hokej, nisem šel med drugim tudi zaradi cene karte. Letos je vsaj karta poceni in folk hodi gledat, nikomur ni žal tistih 5 eur.

Hokej je pa dobra terapija isto, ker če si kaj jezen ali kaj takega, greš tja in se dereš na ves glas haha si vsaj sproščen na koncu
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
a jutr greš?če se vidva dobiš za pir.drgač pa ja cena karte je zelo ugodna napram lani.počasi raste tudi obisk.upam da pride na povpečno vsaj nad 3k folka da bo vzdušje v dvorani pravo.drugače pa najrajši spremljam tekmo iz sredine stojišča.nova tribuna pa...
a jo bomo res rabili.mislim da 5500 ljudi kot je bilo do sedaj je čisto dovolj.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa dobr, vsaj nekaj so obnovil, dogradil. BTW a strop je še vedno zelen
grin1.gif

To z kartami so dobro naredili
zmaga.gif
).

Škoda pa za v nedeljo, enostavno so vse v Liksa streljal, pa važn da se je komentator drl da je Prpič mojstrsko streljal na gol
hysterical-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ubistvu je sam dal predlog, ker je tudi zaradi poškodbe sklenil kariero.

Upam da pride kakšen soliden bek, ki nam ornk manjka..