{Hokej}Liga EBEL 2010/11

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
nisem si mislil da bom kdaj to rekel ampak pogrešam glaviča.tok dobre golmane imamo letos
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jesenice zaenkrat dobro igrajo, olimpija pa slabo.

Se mi pa zdi da pretnar ni dorasel takemu nivoju igre, izgublja pak, narobe podaja... nevem no, že prejšnjo tekmo je bilo isto.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tole dons ni podobno jesenicam.počasna raztrgana igra brez repa in glave.

kva pa je lix danes branil proti capitalsom
aplauz.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Včeraj nas je pa KAC lepo "razbil"... čist so nam uničli igro,.. bo zanimivo v nedeljo. Manjka nam prvi napad,.. ker ce se bomo samo na drugega zanasal, potem ne bo nic.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
v prvi tretjini smo imeli celih 5 strelov na gol.
prvi napad ni vreden omembe prvega napada.

a ni doktorz rekel da so dobro odigral prvo tretjino?
bonk.gif

uglavnem, včeraj so res slabo igralo...ni bi dan...
tud kac se je res dobro pripravil na tekmo in so vršili pristisk že na beke z agresivnim presingom..
jutri verjamem da bo drugače.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jeseničani so v prvi tretjini streljali 6x, kac pa 7x. Naši so jih bolje driblali v prvi, potem pa potop
bonk.gif

V prvi tretjini so jeseničani še nekako pretili, akcije, potem pa konec. No na koncu tretje so še nekaj pritiskali, ampak brezveze.

KSstoner kje so bili pa tvoje okrepitve iz tujine včeraj
confused-1.gif

Še vedno pravim, okrepitve ne upravičujejo svoje naloge, pa pretnar mi sploh ni všeč, gledal sem zadnji 2 tekmi in se mi zdi vedno izgubljen tam pred golom in v napadu isto. Čeprav statistika pravi drugače, mogoče se pa motim....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

lepa zmaga jesenic.je pa dejstvo da razen drugega napada je vse zgolj povprečje.manjka še kak ključni element.ali golman ali pa dober napadalec

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Manjka en center, ker z Hafnerjem na centru mas lahko ne vem kakšnega napadalca pa ne bo nic naredil. Jakko bo pa branil,.. kmalu.

Spomni se lansko leto Makrova, dokler ni prisel Elik ni spacal nic.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ja, ampak za Makrova je bilo vsem jasno se z reprezentancnih tekem kako sposoben je (v reprezentanci, kjer so bili sicer ostali zelo slabi).

Golman je pa precej bolj individualna vloga, kot katerakoli druga.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Prvi napad bolj malo naredi, nevem zakaj ne zamenja 1 in 2 napad, da bi 2 malo več igral. Edino lysak nekaj borba, ampak bolj malo učinka. Hafner... no comment
smile-1.gif
)

Slabo uglavnem, že ena disciplinska podre cel sistem na jesenicah, kaj šele kakšna poškodba.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
doktorz, mogoče je pa to del taktike trenerja da jeglič-tičar-sabolič igrajo v 2.napadu...kaj misliš? prvi napad ne prejema kaj veliko golov...torej se dobro branijo proti 1.napadom drugih ekip...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dokler zmagujemo in igrajo mladi takole, se mu zaradi mene lahko rece 117. napad
smile-1.gif

Sicer je prezgodaj za koncno oceno, a trener ocitno za zdaj opravlja svoj posel pravilno. Bomo videli kako se bo odzval, ko bodo tudi tekmeci v polnem tekmovalnem ritmu (po 1/3 sezone recimo) in kaj bo v koncnici, ali bo samo gladek izpad zaradi preutrujenosti ali bo se kaj naprej.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
prvi napad prejme najmanj golov drugi jih največ da.se mi zdi da trener kar ve kaj dela ker ponavadi prvi napad ene ekipe igra proti prvemu napadu druge ekipe.se pa zna poznati prekratka klop v končnici

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ze spet je cisto zjeban zvok (Telemach, analogna shema). Imate drugi normalen zvok ali je tudi slisati kot da bi bil pretirano kompresiran (prenizek bitrate) ?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Čestitke za zmago, ob tolk gnili obrambi in rupi v goli, kaj manj kot 5-7 golov v mreži ni za pričakovati.

Napad pa je dal kar ene dva zelo lepa gola
smirk-1.gif