hm, eni si pa upajo..

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
ja, dokler se veliko ljudem zdi takšno početje sprejemljivo, ne moremo pričakovat sprememb na naših cestah. Lahko pričakujemo samo višje kazni. [censored] lulčka naj rajš začne uporabljat še za kaj drugega kot lulanje, pa bo mogoče k pameti prišo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
če mene vprašaš noben od teh dveh ne počne več bedarij v taki veličini (vsaj za domžalčana vem da je male bolj miren
grin1.gif
), tako početje (drift) bo pa meni vedno sprejemljivo na praznih cestah, kar pa na tistem prvem posnetku na uvozu na AC res ni......

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
kar pa na tistem prvem posnetku na uvozu na AC res ni......

Tukaj se strinjam, ma najbrž bi z njim imel še najmanj problema na regionalni cesti kot z enim pacientom, ko vidi samo naravnost, pa še to samo 10m pred avto.
crazy1.gif

Recimo takole. Noben od treh avtov najbrž ni prekoračil največje dovoljene hitrosti na tem odseku. Hitrost ubija
aplauz.gif

Ko ženska prehiteva žensko.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz jih videvam zelo pogosto...če kdo pozna...relacija mejni prehod Starod pa proti Kozini.......tako ,da raje vidim da mi en drifter po svojem pasu pride nasproti kot pa eden ki hoče ali tako ali drugače prehitet in to neglede na posledice.......sem že moral po kanalu zaradi takih.

Kaj to imate kake namenske kamere al kar kakega odrabljenega mobilca za snemanje vožnje?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz bi dal tistim ki se na vklučevalnem pasu za na avtocesto ustavijo in gledajo kdaj bo fraj za speljat....in tistim ki pridejo po krožnem nasproti in še bi se jih našlo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.403
5.660
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In tisto stokanje na filmčku je najbrž model z nick-om Kobreti.

A je slučajno Kocen...ker mi je pred leti trdil da je on snemal?