Hilda!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Kako se sploh lahko tako sprenevedajo in igrajo takšne igrice, ko je (za spremembo) bolj kot ne vsem jasno v čem je catch...in zato, ker tu vsi gnoji skupaj sodelujejo, jim dejansko ne moreš nič pa tudi če bi imel trdne dokaze o vsem skupaj, za pop1zd1t no...... Kje so "pijani lovci" pa teroristi, ko jih rabiš
jezen.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
I'll take over: pojem 'iskane osebe' kot prvo ne zajema zgolj kriminalcev, pač pa tudi pogrešane osebe. Kot drugo: na seznamu je 199 oseb, od tega ima 46 oseb priimek, ki se konča na 'iæ' - to predstavlja 23,12 odstotka vseh oseb. Torej je Sajkekova trditev napačna (kot je napačnih večina trditev nacionalistov, rasistov in podobnih).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.004
113
Da.
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=179829

Komentar spodaj pa zmaga:
Za vse tiste, ki ne vedo kako se legalno ogneš rubežu svojih nepremičnin. V notarski pisarni zapišeš zemljiški dolg, za katerega ni potrebno navesti upnika dolga in znesek je povsem poljuben (tudi milijonček, če je predhodni sum na rubež v tem znesku) brez kakršnegakoli dokazila, da si denar prejel. Potem, ko se dolg z grožnjo rubeža, prenese na nepremičnino, je po veljavnem zakonu najprej treba izplačati upnika v zemljiškem zapisu dolga, šele potem so na vrsti vsi ostali. To je zakonska teorija, ki je povsem legalna in ni v nobenem nasprotju z uveljavljeno zakonodajo. V praksi pomeni sledeče - dolžan sem bil pred nekaj leti 200.000 evrov nekemu (običajno banki, najrajši NLB ali NKMB) upniku in nisem plačeval anuitet. Po določonem času sem videl, da mi bodo vzeli vse kar imam in sem se odločil, da si naredim sam sebi dolg na nepremičnino. Ponavadi je to sorodnik, prijatelj, zaupanja vredna oseba, ki ni v neposredni vezi z menoj, ampak oba veva, da nategujeva zakon. Obljubim mu 10 odstotkov od zemljiškega dolga - in stvar je rešena. Pri notarju - katerem koli v najbolj koruptivni državi sveta - vplačam stroške vplačila v zemljiški dolg, ki običajno znaša nekje okrog 350 evrov, vpišem zemljiški dolg in veselo čakam na izvršitelja. Lahko me samo prime za spolni organ (katerikoli) in me sprehaja po travniku. Zraven si lahko žvižga pesmico - povukla me mala za k....c ali uhvatio me moj za p....u. Povsem legalno in nikakor v pravnem sporu. Vse je po zakonu.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.931
6.004
113
http://med.over.net/forum5/read.php?178,6252890
4 odgovor

Bavčar & co so ravnalI enako:
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/bavcar-sciti-hiso-pred-organi-pregona

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/hise-menedzerjev-varne-tudi-pred-tozilci-
Premoženje »preventivno« zaščitilo več deset menedžerjev

Kot smo razkrivali v Dnevniku, je vrsta menedžerjev, proti katerim že potekajo sodni postopki ali pa jim ti morebiti grozijo, poskrbela za svoje nepremičnine. Tisti, ki se niso odločili za prenos njihovega lastništva na sorodnike, so se raje odločili za vpis zemljiškega dolga. Na čigavo pobudo so to storili, ni povsem jasno, po naših informacijah pa naj bi jim to svetovale nekatere najvplivnejše odvetniške pisarne, med drugim iz Celja. Že pregled nekaj deset vidnih (nekdanjih) gospodarstvenikov pokaže, da se jih je za takšen »preventivni« korak odločilo več kot 20.

Med njimi so Andrej Lovšin (Intereuropa), Boris Dolamič (GPG), Boštjan Nagode (Tosama), Dušan Črnigoj (Primorje), Ivan Zidar (SCT), Kristjan Sušinski (Istrabenz), Lidija Žagar (Gradis Celje), Marko Jaklič (Vzajemna), Mihael Karner, Robert Časar (Luka Koper), Romana Pajenk (Probanka), Roman Glaser (Perutnina Ptuj), Vojteh Volk (MIP), Zdenko Pavček (Viator & Vektor) in tudi evropski poslanec Zoran Thaler, ki je odstopil po izbruhu podkupovalne afere leta 2011. Zemljiški dolgovi, ki so jih navedeni vpisovali na nepremičnine, so različni po višini in se gibljejo od dobrih 100.000 do nekaj milijonov evrov. Velike razlike so tudi v zapadlosti. Če je pri enih kot rok dospetja navedeno letošnje leto, ga je Zdenko Pavček denimo vknjižil kar do leta 2099.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Se Hilda oglaša domačim?

Kot je danes poročal Večer naj bi se Hilda včeraj javila nekomu od bližnjih.

Policija pa ima pri prisluškovanju zvezane roke, saj slovenska zakonodaja ne omogoča možnosti uporabe prikritih preiskovalnih ukrepov zoper svojce iskanih oseb.

LOL

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ugotovijo od kje prihaja klic, tja pošljejo Kunstlja in čez dva dni jo bo prinesel na rami kot vrečo krompirja
ne rabijo zakonske podlage za to

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Se Hilda oglaša domačim?

Kot je danes poročal Večer naj bi se Hilda včeraj javila nekomu od bližnjih.

Policija pa ima pri prisluškovanju zvezane roke, saj slovenska zakonodaja ne omogoča možnosti uporabe prikritih preiskovalnih ukrepov zoper svojce iskanih oseb.

LOL

Odličen prikaz takšnega sestavljanja zakonov, da ti nekoč ob "morebitni" priložnosti pridejo prav. Čeprav v bistvu Slovenija in že prisluhi na splošno ne gredo skupaj, je to že Tošiæ dokazal.....

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
To ni še nič: znanec je bil pred leti vpleten v zgodbo, ki je bila medijsko zelo odmevna - njegovo dekle je bilo ugrabljeno, poslala mu je sms, on je odhitel na policijo in na Mobitel, naj izsledijo, kje je telefon - in zakonsko tega niso smeli narediti. K sreči je punca pobegnila.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
To ni še nič: znanec je bil pred leti vpleten v zgodbo, ki je bila medijsko zelo odmevna - njegovo dekle je bilo ugrabljeno, poslala mu je sms, on je odhitel na policijo in na Mobitel, naj izsledijo, kje je telefon - in zakonsko tega niso smeli narediti. K sreči je punca pobegnila.
c63d8231_i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:

bonk.gif

Verjetno niso tega izvedli ravno zaradi medijske odmevnosti, saj vem, da je drugače pred slabimi desetimi leti lociranje in prisluškovanje telefonom in/ali mobitelom fukncioniralo popolnoma "normalno"

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
ne bo držalo, ičiči pomeni da so od drugod, torej neslovenci.

pejt še enkrat skozi, ker vidim da imaš cajt
wink-1.gif