Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Volk, ampak ti nisi cisto gladek, kajne?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Huh, ne, sploh ne - drugace bi tudi tebi kaj takega predlagal.
Govorim o njegovem nacinu "komuniciranja"Bos res rekel, da so njegovi komentarji in umetniska dela v Paintu delo zdravega uma?
Pri politicnem / verskem mnenju se sicer ne strinjava, ampak, ce citiram Ewelyn Hall - "I may not agree with what you say but I will defend to the death your right to say it?". Sicer se mi zdi - tako kot tvoje - ozkogledo, paranoicno, precej nacionalisticno in zelo 1810, namesto 2010, ampak hey, tudi Easy se mi vsacih zdi prevec agresiven in ne dovolj realisticen kje se konca verska svoboda in zacne kalimerovstvo...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In zdej se bosta 2 levaka začela kregat kdo od njiju ima boljšega psihiatra......za vse ostalo je tu mastercard
Kaj te moti, da eni vedo o čem govorijo, namesto da si sproti zmišljujejo?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kar pri nekaj uporabnikih sem tukaj opazil, da precej omenjajo psihiatre... pa najbrž ne iz lastnih izkušenj?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še ena izmišljena
http://www.rtvslo.si/svet/zda-prijeli-napadalca-ki-je-nacrtoval-napad-na-bozicno-slovesnost/244913
Citat:
Res je nekdo izpostavil in smo ze ugotovili da je to neumnost. Sicer pa to nebi bil prv pregled dzamije v EU, ni bil halo in niso nic nasli. Cisto tako btw Kdorkoli ima delujoce mozgane zagotovo ve zakaj VELIKI, ODPRTI, JAVNI prostori niso primerni za taksne zadeve.
Turisti lahko sirijo Allahovo besedo tudi brez dzamije. NY napadalci so pred napadom (ce verjames uradni zgodbi o napadu) sestankovali v striptiz baru.
p.s.: ne