Meni najbolj manjka 4k passthrough. Vse kar je priklopljeno na receiver gre na TV max 1080.
Če pa priklopim na TV, mi manjka eARC, da bi predvajal nekompresirane formate ala DTS HD MA, TRUE HD itd... ARC prenaša samo do Dolby Digital.
Tako, da moram izbirati ali gledam 4k z dolby digital ali gledam 1080 s proper zvokom.
Kateri model Onkya si imel?Moj Onkyo je izdahnil... ponovno napaka na HDMI čipu. Prvotno so mi zamenjali ta čip v okviru vpoklica, sedaj menjava ni več ekonomsko rentabilna in tudi ne najdem koga, ki bi se želel tega lotiti.
Iščem sedaj rabljene stvari, nekaj v klasi, ki sem jo imel, do 300 EUR. Imam nagledane modele od Yamahe RX-V673, 775 in 679.
Zanima me če ima kdo izkušnje s temi receiverji, ali so znane kakšne serijske napake, kot na takratnih modelih od Onkya? Je kaj drugega boljša izbira, kot Yamaha?
Ta je zelo dober. Sicer si dobil vcasih novega za 500-600, so pa cene zblaznele sedaj.Potem je najbližja opcija Sony STR-DN1080 isto na bolhi https://www.bolha.com/av-sprejemnik...-dn1080-dolby-atmos-av-receiver-oglas-9768839
Onkyo TX-NR515Kateri model Onkya si imel?
V obdobju nekje 2017-2021 je bil konstanten zmagovalec testov za best buy v tem rangu. Sam ga ne poznam. Pozanimal bi se ali je njihov sistem primerljiv z Audyseey od Denona.Ga poznaš? Mislim, če si kdaj poskušal kako deluje za uporabo? Me malo mika, saj te osnovne funkcije so izgleda pokrite, predvsem mi je nujen chromecast, po drugi strani ne vem če ima kaj posebej uporaben room correction oz auto tunnig
Kaj je point HEOS a in podobnih zadev? Ne poznam niti nisem nikoli bral o tem.Jaz nebi mogel več brez HEOS (Denon) oz. podobne platforme.
HEOS je Android aplikacija za upravljanje naprav Denon in MarantzKaj je point HEOS a in podobnih zadev? Ne poznam niti nisem nikoli bral o tem.
Ne, video vsebin ne podpira.A youtube preko heosa gre predvajat?