To sem že vse naredil, ampak je ta reciver po defoultu vroč ko ga prižgeš brez da bi ga poganjal.Zelo je važno kje ga imaš. Jaz sem dal denona x440 v TV omarico, kjer je imel gor 4cm lufta. Se je tok segrevalo, da bi lahko požar naredil. Potem sem dal eno polico ven in zadnjo plat omarice ven, da se lufta, sedaj pa ni nobenega problema.
Živjo, hvala za odgovor. Iz katerega receiverja je ta screensot, ker sem iskal to opcijo na Marantzu, pa je nisem našelZa kakovostne zvočnike si že sam ugotovil, kateri so na voljo.
Za "network player" ima pa reciver vgrajeno možnost Spotify connect, tako da preko telefona upravljaš drugo napravo - reciver.
Imam Marantzov stereo receiver M-CR612 in WIFI zvočnik Denon Home 150.Živjo družba.
Rabim nasvet za avdiofilski wireless/ brezžični zvočnik. Za pokrito pergolo bi imel neke dobre zvočnike, vendar ne bi vlekel kablov iz dnevne sobe.
V mislih sem imel Denon home 350 in eventualno 2 komada, ki bi jih povezal v " stereo mode".
V dnevni sobi že imam Marantz cinema 60 receiver, ki ima HEOS podporo in bi lahko z enim app-om kontroliral oboje.
Bi bil vesel kakšnega uporabnega nasveta, kaj vzeti. Denon 350, mogoče Sonos, B&W zeppelin, mogoče Triangle Borea B03 connect, samo potem verjetno rabim še kakšen network player...?
Skratka, prosim za predloge.
Hvala,
Lončk
To so specifikacije od tvojega Marantz cinema 60.Živjo, hvala za odgovor. Iz katerega receiverja je ta screensot, ker sem iskal to opcijo na Marantzu, pa je nisem našel
Super, hvala za info iz prve roke. To me je zanimalo.Imam Marantzov stereo receiver M-CR612 in WIFI zvočnik Denon Home 150.
Zadeva dela v nulo prek HEOS-a in domačega WIFI ruterja. Zvočnik ima vgrajeno Alexo, in lahko dajaš glasovne ukaze, aamo zvočnilu, receiverju zaenkrat ne.
Ko vklopim zvočnik na gumb "play", takoj se vklopi tudi rteceiver in dela sinhrono z zvočnikom.
Pa trenitno je đe malo cenejši, kot sem ga jaz kupil v času korone, kar je mali čudež.
Vse komande prek pilota na receiverju, sprejme tudi zvočnik prek WIFI-ja. ...izklop radija, menjava postaje, glasnost menjava vira predvajanja.
Lahko kupiš dva kosa zvočnikov, pa delata sinhronizirano v paru, tudi kot levi in desni kanal.
Zvočnik lahko dela popolnoma samostojno, ker ima vgrajen internetni radio.
Izbiral sem tiste modele, ki imajo DAB, ker imam na strehi anteno z ojačevalcem. Deluje brez pripomb. Sedaj pa poslušam na Receiverju prek interneta, ker je bolj komod. Ponavadi prek TuneIn servisa. Domače postaje.jaz sem tudi imel fetiš na ta dab, pa me prodajalec vpraša, kaj boš za dab-om, imaš internetni radio
Pa ima načeloma prav.