Novo al rabljeno?Iščem reciver srednjega razreda, pa da ima vse kar imajo veliki
Zaželjeni kakšni predlogi-model, cena-bolj poceni kot drago.
Edino Onkya, naj ne bo med njimi, tnx.
Novo al rabljeno?Iščem reciver srednjega razreda, pa da ima vse kar imajo veliki
Zaželjeni kakšni predlogi-model, cena-bolj poceni kot drago.
Edino Onkya, naj ne bo med njimi, tnx.
Aha, kaj predlagaš?
Cene so med korono podivjale...Hvala za predloge, so pa cene kar zrasle od zadnjega nakupa pred skoraj 10 leti.
Ta dva predloga sta mi še najbolj blizu, ker imata reciverja tudi chromecast katerega dosti uporabljam, edino cena se mi dopade malo manj 1KPioneer vsx-lx305 ali pa Sony ta-an1000
Model 636, jih veliko jamra glede segrevanja.Samo zanime me koliko se zadeva segreje, po kakšni uri uporabe.Pač slaba izkušnja z Onkyom na katerem skor lahko jajca spečeš
Kje pa to potem delajo v isti tovarni, ker daljinci so pri vseh treh skoraj identični.Ni vroč, mlačno topel, ventilator je notri, ampak je počasen in zato neslišen, ma tudi hladi bolj slabo zato Ne vem katerega Onkyo imaš, ampak novodobni Onkyo npr nr6100 je identičen pioneerju lx305. Ista krovna hiša. Onkyo je po novem cenejsa opcija. Nr6100 je zato nekaj cenejši, npr v shoppsterju je za 824€.
Shoppster
www.shoppster.si
Onkyo < Pioneer < Integra. Integro tu pri nas težko dobiš.
Zelo je važno kje ga imaš. Jaz sem dal denona x440 v TV omarico, kjer je imel gor 4cm lufta. Se je tok segrevalo, da bi lahko požar naredil. Potem sem dal eno polico ven in zadnjo plat omarice ven, da se lufta, sedaj pa ni nobenega problema.Samo zanime me koliko se zadeva segreje, po kakšni uri uporabe.Pač slaba izkušnja z Onkyom na katerem skor lahko jajca spečeš