helikopter v Z zasavju

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
To jim je prvo, boste opravili preizkus prisotnosti alkohola prosim., ja vredu vendar ne pijem , saj nima veze toliko bolje za vas, ...opravim preizkus in podpišem potrdilo na koncu mi policist zabrusi ... drugič bomo šli še na odvzem krvi in ugotavljali prisotnost psihoaktivnih substanc--- niti lahko noč in ne srečno ...nekateri so res tipi ampak predvsem mlajši policisti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Glede na blog: psihopat, glede na dogodke teh dni: kriminalec in morilec.
Na tiho ga pospravit, pa bo življenje za malenkost varnejše.

najboljse vse pospravit, ane? pa invalide pa dementne ljudi pa idiote ipd... kdo je ze imel taksna nagnjenja? pa se mu ni izslo in si je pognal na koncu sam kuglo v glavo?

da bi kdo pomagal cloveku, bohnedaj? fak kam smo prisli in kaksni ljudje prihajajo za nami.
bonk.gif

Pomagal kaj? Da še enga policaja ustreli?
Kazen mora bit, pa pravice ostanka populacije pač pred njegovimi pravicami (po domače: če nismo 100%, da ne bo ponovil zgodbe, pač nima kaj delat na prostosti).

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Takle vam povem, da imajo prometni preklet dobre živce, ker tamladi znate tolk gobezdat nazaj in pametvat, da se prav čudim, da kir od policajev pištole vun ne potegne.
Pa kaj maš od tega, če mu sikaš nazaj, bodi tiho, odgovori kar te vpraša in pelji naprej
To mora bit za popizdit, vsak avto, vsak dan, vse leto, nikoli konca bolanega gobezdanje mladičev, ki mislijo da je pregovarjanje in zajebavanje z ljudmi njegovo življensko veselje.
Ima pač takšn šiht, vi pa kr vse osebno jemljete. ko da živi samo zato, da bo vas osebno zajebal in samo vas lovi po cesti
stupid-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik retro pravi: Ja pa še nekaj, policist treznemu ne verjame da ni pil pijanega pa itak opazi, pa tudi koliko izmed vas je delalo test treznosti vpričo policista na mestu ugotavljanja za prisotnost alkohola??
Moj "problem" (ki to ni), je drugje:
Vozniško imam od leta 1967, torej 47 let. V tem času sem vozil nekaj različnih motorjev in kopico različnih osebnih avtomobilov, tudi kombije.
Ustavljali so me kar nekajkrat, v prvih, nekoliko norih letih, večkrat, zadnje čase pa zelo redko.
In v vsem tem času nisem niti enkrat pihal!
Še ko sem na neki predstavitvi policijske opreme prosil (!!!!) policaja za poskus, se je izkazalo, da nima več nobenega ustnika
frown-1.gif

Glede včerajšnjega dogodka pa: dokler niso razčiščeni vsi detalji dogodka, je nemogoče in neprimerno pisati takšne neumnosti, kakršne se berejo na forumih in komentarjih na spletu, seveda tudi na Alterju.
Še nekoliko bolj me motijo poskusi rehabilitacije strelca, ki jih širijo nekateri mediji, na primer, kako ga ni nihče maral ne v OŠ, ne v vojski, pa mobing, pa bolniška pa kaj vem kaj še vse.
Ob tem so še v spominu zelo podobne reakcije psihologov in 'psihologov' po Mačkovem umoru 3 mladih ljudi - ga je pustila žena, se je napil itd...
Počakajmo na dejstva.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Tudi navadni ljudje imamo dobre živce če jih pa nimaš pač pošiziš in tu ni izbire je to civilist policist vojak ali ?? vsi smo ljudje eni z manj drugi z več odgovornosti . Drugo pa je odnos do službe ki jo predstavljaš in tu se nekje nekaj konča ali pa šele prične.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.097
113
v lokalni ostariji
capl upam da z gobezdavim mladičem ne misliš mene... si v temo brcnu! retro pa tudi ninajmlajši...

mu ne odgovarjam niti ne težim... pa čeprav bi učasih upravičeno ga kam poslal k mi teži s tistim alkotestrom... sam sej vem da je treba blagajno nafilat...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.121
1.901
113
Emona / Carnium
oriolus, analiza ali pa revizija življenja prestopnika oz. kriminalca, ne bi smela biti razumljena, kot poskus rehabilitacije le tega. Pač pa kot osveščanje, kam lahko pripelje pomanjkanje vzgoje in odgovornosti (predvsem) staršev in družbe.

Se pa strinjam, da so komentarji nekaterih usmerjeni na (preroško) slabo delo policije in se sploh ne poskušajo ukvarjati s povzročiteljem tega strahopetnega dejanja. Potem v debato privlečejo neprijaznost policistov pri kontroli prometa.
Meni ne pade na pamet, da bi policista poskušal prepričati v to, da postopka (kontrole) ne opravi do konca, kot ga mora ali misli, da je prav (znotraj zakonskih določil). Kaj bom jaz njemu razlagal, da ne pijem alkohola...to posluša od vsakega drugega vinjenega voznika, ki ga ustavi.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Strelec naj ima rehabilitacijo na Dobu - čeprav ti zapori niso tisto, kar bi morali biti.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
ksz

Ta drugi policaj, tisti, ki je streljal nazaj - je to po pravilih, ali bo kaznovan zaradi prekoračive silobrana?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.097
113
v lokalni ostariji
mistični sej mene ne moti da piham. pač ne pijem nič ker že z enim pivom reskiram da sem čez mejo (nimam namreč vgrajenega inštrumenta ki bi mipokazal nivo alkota... tko kokr vidim na števcu kok hitr se peljem... sam nej še tiste ki mal prekoračijo hitrost fejst oglobijo!

pa nazaj na temo. upam da bo policist preživel... storilec pa je dejansko motena oseba. škoda da tega niso že prej ugotovili glede na to, da je bil tudi na zdravljenju (odelek za motnje hranjenja kolikor sem razbral...).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Morda je tema res izšla iz tirnic pa vendarle me ne razumet narobe , ne zagovarjam storilca ki je storil to dejanje ki se mi zdi skrajno niskotno delo policistov pa se da opaziti ker so dnevno prisotni v našem okolju in ni pisano na pamet, potencijalnih storilcev takih dejanj ne manjka spomnimo se ropov pošt napadov na poštarje ropi zlatarn in še bi lahko to delajo ljudje ki so naši sosedje ali znanci in vprašajmo se če jih res dovolj poznamo, verjamem da ne , uboji ki se vrstijo zadnje mesece --uboji žen , partneric itd. ja vprašajmo se v kakšnem okolju živimo so to res osebki ki bi jih morali nekdaj --nekje že obravnavati in primerno prevzgojiti ali pa se ljudem enostavno sfiži v glavi in to je to.Imamo centre za socijalno delo ki ne opravljajo zadovoljivo svoje poslanstvo, imamo sodstvo ki ne opravlja zadovoljivo svoje sojenje, imamo odvetnike ki rešijo zadeve da so čimmanj boleče za storilce dejanj --ali pa vse zastara in še bi lahko našteval. ubiješ enega ali več ljudi --Maček --in na koncu ko je že obsojen in v zaporu ponovno sojenje, in sedaj mi povejte , KAJ SE PRI NAS V NAŠI LJUBI DRŽAVI NE ISPLAČA ? jaz bi dejal da skoraj vse. sistem je na najnižji možni črti in ta to omogoča, zato so tarče vsi ti posamezniki in institucije ker storilci vejo da bojo blago kaznovani.

Moja leta so primerna temu razmišljanju in ne imejte me za mladeniča kot pravi akoholik nekje tu sva , pa vendarle smo odraščali v mnogo bolj urejeni državi kot odraščajo nekateri sedaj. Če bi bilo po moje bi Slovenija morala sedaj ko je na prodaj kupiti Goli otok in bi stvar bila za nekatere probleme dolgoročno rešena.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
vedno ko so me ustavili do sedaj so imeli do mene korekten odnos,ne vem morda tudi zato ker semimel jaz do njih spoštljiv odnos,nihče ni bil aroganten ali kakorkoli težek do mene,z normalnim odnosom ti policisti tudi vedno ne dajo denarne kazni ampak le ustni opomin,govorim za blažje prekrške,verjamem pa da imjo poln kufr ljudi ki jim nazaj pametujejo in jezikajo,prišli smo tako daleč da v naši državi nimamo več spoštovanja do sočloveka pa naj ta opravlja katerikoli poklic,govorim tudi iz lastnih izkušenj

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
čaki a pravš da ti dajo kazen tudi če nisi storil prekrška?
sam sem v 14 letih in prevoženih več kot 300k km plačal 2x

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.998
113
pri taščici
Oriolus: ti si približno toliko star kot oče alkoholika. Zagotovo si pa že prej imel izpit, kakor je bil on v ”planu”. Samo v vednost, ker poznam oba osebno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Tocneje. Oriolus ima tok starega sina kot je star alkoholik. Je pa ata alko starejsi ampak se vedno ne za odpis (mi je nazadnje ko sva se vidla par nasvetov dal)
smile-1.gif