Citat:
Uporabnik retro pravi: Ja pa še nekaj, policist treznemu ne verjame da ni pil pijanega pa itak opazi, pa tudi koliko izmed vas je delalo test treznosti vpričo policista na mestu ugotavljanja za prisotnost alkohola??
Moj "problem" (ki to ni), je drugje:
Vozniško imam od leta 1967, torej 47 let. V tem času sem vozil nekaj različnih motorjev in kopico različnih osebnih avtomobilov, tudi kombije.
Ustavljali so me kar nekajkrat, v prvih, nekoliko norih letih, večkrat, zadnje čase pa zelo redko.
In v vsem tem času
nisem niti enkrat pihal!
Še ko sem na neki predstavitvi policijske opreme prosil (!!!!) policaja za poskus, se je izkazalo, da nima več nobenega ustnika
Glede včerajšnjega dogodka pa: dokler niso razčiščeni vsi detalji dogodka, je nemogoče in neprimerno pisati takšne neumnosti, kakršne se berejo na forumih in komentarjih na spletu, seveda tudi na Alterju.
Še nekoliko bolj me motijo poskusi rehabilitacije strelca, ki jih širijo nekateri mediji, na primer, kako ga ni nihče maral ne v OŠ, ne v vojski, pa mobing, pa bolniška pa kaj vem kaj še vse.
Ob tem so še v spominu zelo podobne reakcije psihologov in 'psihologov' po Mačkovem umoru 3 mladih ljudi - ga je pustila žena, se je napil itd...
Počakajmo na dejstva.