Harvaška stikes again

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Hrvati kradejo, so leni in necivilizirani, Slovenci smo pa pridni, delovni in marljivi zato smo prilezli dlje od rvatov, ki imajo najmanj 20x več šans za uspeti a žal ne znajo, kar samo dokazuje da so neumni in leni v povprečju, kaj pa imajo od koristnih mož, samo Glumičiæa ki zna joške povečat, drugo so samo gobezdala.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ja in tudi mi bi naredili 10 dnevne za 27 eur pa bi ves svet bil tiho. Tako pa vsi lajajo, čeprav je polletna dražja za vsranih 8 eur.

Kako če je polletna 35eur
confused-1.gif

27 + 8 = 35

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Hrvati kradejo, so leni in necivilizirani, Slovenci smo pa pridni, delovni in marljivi zato smo prilezli dlje od rvatov, ki imajo najmanj 20x več šans za uspeti a žal ne znajo, kar samo dokazuje da so neumni in leni v povprečju, kaj pa imajo od koristnih mož, samo Glumičiæa ki zna joške povečat, drugo so samo gobezdala.

Popolnoma se strinjam. Primer Hrvaške lenobe: imam prjatla (recimo temu tako, čeprav je Hrvat) ki ima pizzerijo v luki v Frapi (Dalmacija). In žalostno ne najde enega jbenega pizzopeka za plačo 1300 eur + hrana + stanovanje. Tako da že drugo leto zapovrstjo pzze peče njegov foter, ki je v penziji.
res so leni tako da smrdi od njih, ker za take pogoje sem še jaz pripravljen it dol pizze metat v peči.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
še en primer: plaža nekje v hrvaški vukojebini, sredi ničesa. Ni niti gostilne, je pa nekaj hiš v bližini. Domačin jamra kak jim ni lahko, pravi kolega: Ja idi na plažo hladno pivo prodajat. Pravi on: ma koje budalo če da šeta natovoren sa pivom po ovoj vručini
13.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.131
1.087
113
Saj o njihovi lenobi še celo njihove reklame govorijo.
Recimo tista za ?Delamaris? "Vratia se Šime. A gdi je bia?..."

V glavnem: en dalmatinc nekaj ur dela in celo mesto se čudi in poje o tem.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Vsi mediji so pisali o "skupocjenim vinjetama" in kako bo padu turizem in blablabla. Sicer pa, kaj bi imel tisti ki je to "naročil" popu od tega da Slovence prepriča da jih Hrvati ne marajo? Kako bi to škodilo vladi?
Remember the "incidenti" ? Le kdo je imel korist od njih ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
res so leni tako da smrdi od njih, ker za take pogoje sem še jaz pripravljen it dol pizze metat v peči.
In zakaj ne greš ?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Vsi mediji so pisali o "skupocjenim vinjetama" in kako bo padu turizem in blablabla. Sicer pa, kaj bi imel tisti ki je to "naročil" popu od tega da Slovence prepriča da jih Hrvati ne marajo? Kako bi to škodilo vladi?
Remember the "incidenti" ? Le kdo je imel korist od njih ?

Po mojem mnenju predvsem aktualna hrvaška vlada.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:

Kako si lahko tako ozkogleden, da označiš cel narod za lene, necivilizirane..?

To je tko nekako, kot da bi jaz rekel:"Slovenci smo neumni (spust s kanuji po Savi), psihopati (Trobec & co.), samomorilci in vsem hočemo samo slabo."

V povprečju so popolnoma enaki kot mi, morda samo s to razliko, da jim bog in šahovnica pomenita malo več, kot nam triglav. Kar pa ni nujno dobra stvar.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Ne oziraj se preveč na njegove izjave, ima nasplošno čudne poglede na vse kar presege kavč, televizijo, r clio in dunajski šnicl
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Citat:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In zakaj ne greš ?
Tudi mene zanima.

Mogoče zato, ker imam v Sloveniji full time job. Pa mogoče zato ker imam samo 23 dni dopusta, mogoče zato, ker sem ravno pred pol leta končal z obnovo in izgradnjo stanovanja. Mogoče zato, ker imam Slovensko državljanstvo....

Če bi pa bil študent, nebi imel lastnega stanovanja, bi pa z veseljem šel, spolh pa če bi živel v neki vukojebini in z kamenjem prekrito kočuro...