Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce me spomin ne vara se je JJ c Co bistveno bolj vtikal v delo drnovska 00?-04, kot sedaj pahorja. Saj glde tega ocitno ni neumen. V lepih časih si je nasel mlado deklino, sedaj pa recimo da uziva z njo, za burek pa tudi se ima. Vsaj jaz osebno pa tej in prejsnjim vladam zamerim predvsem zapravljanje na veliko za stvari katere so sami zakuhali. Finance za to zapravljanje iscejo pa z lupo pri penzijah, davkih, zdravstvu... "Miljarda" za nlb, za grcijo, zeleznico, dars..... Nihce od vodilnih sedanjih in preteklih pa ne odgovarja za tako stanje v teh podjetjih. Grejejo sosednji stolcek in igramo se naprej.
Zoki; ne vrjamem da bi njegov stil vodenja bil dolgorocno uspesen. Kredite bo treba nekoc vrniti, kaksnega podizvajalca je tudi dobro placat. Je pa veliko naredil v lj, to pa je res. Samo kdaj bo to placano?
Dej mi nekaj povej, ti in tebi podobnim. Kako veš, da ni plačno? Kje se kakšen podizvajalec razburja? Če me spomin ne vara je bila samo ena blokacija s strani Leke, to je pa tudi vse. Ne more biti Jankoviæ odgovoren za vsak drek, če MOL izbere izvajalca, se plača izvajalca oz v skladu z dogovorom. Kot vem, je obvezno, da se pri zbiranju javnih ponudb navede tudi podizvajalce, v primeru, da izvajalec naredi stečaj itd. Takrat se plačuje neposredno podizvajalcem.
Res je, kredite bo potrebno nekoč vrniti, in to se bo tudi naredilo, v infrastrukturo je potrebno vlagati, tako se lahko pobere več davščin in ostalih prispevkov, in samo tako se da narediti ekonomsko vzdržnost. Infrastruktura privablja investitoje in poslovneže itd.