Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Verjetno je mislo na 0 objav tu.. Jaz sem letos mel konkretno velike grme, ampak so na konc zmagale uši. Nisem vseh pobil očitno, pa so se namnožile pod listi v roku enga mesca. Ni blo več pomoči.. Vseeno pa sem precej čilijev pridelal in jih zdaj posušene grickam ali nadrobim v hrano
Chipotle ni vrsta čilija, ampak postopek obdelave.
Za čili se uporabi rdeči jalapeno, ki se ga najprej dimi, tradicionalno na hickory hrastu, nato pa še posuši.
Jaz sem to letos naredil in je top, pa povsod si ga posipam
Jaz sem jih kupil pri Dejanu Farčniku. To je link: http://shop.zelenjavca.si/
Je pa že malo pozno za semena, ker je večino že posejal, ker ima potem tudi sadike na voljo. Sem pa jaz letos prvič sejal in sem ga tudi spraševal za neke nasvete po FB in je takoj odgovoril. (Če je reklama, brišite )
Potem jih lahko kupis v merkurju bodo najceneje. Prodajajo pa bolj osnovne verzije. Vecja izbira je pa v vrtnih centrih. Lahko ti pa dam jaz potomce tvojih firecrackerjev
misliš, da je čas da bi še enkrat posejal vse skupaj? ... sem posejal v začetku februarja okol 60 različnih semen, pa sta mi ven prlezla 2 jalapenota pa enih 5 "piročank" .... vse ostalo je pa zaspalo... pa še to kar je ven prlezlo je zlo, zlo bogo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.