Gužvanje pred novih Hoferjem

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je to letelo name si se zmotil.
mimo lidla se peljem vsak dan v in iz službe, pa ker mi je bla vremenska postaja zanimiva, sem se ustavil jo hotel kupt in to brez prerivanja in čakanja pa po par ur v vrsti. za dvd sem pa za hec pogledal, ker sem predvideval, da bi jih znal zlo kmal zmankat.

Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Sem mislil da ste v Lj malo bolj "fancy" ljudje z malo več kulture, pa vidim da navalite na ološ ko da so vam prvo trgovino odprli.

To raja s periferije dere v prestolnico
evil.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Sem mislil da ste v Lj malo bolj "fancy" ljudje z malo več kulture, pa vidim da navalite na ološ ko da so vam prvo trgovino odprli.

evil.gif

grin1.gif

Nasledn teden če ne bo dežja: pivo pa stol in se grem na celovško smejat
hysterical-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik roseanne pravi:

to me ful spominja na tisto bjondo, ki je bila pri trenjih v železnikih najbolj glasna in je najbolj pljuvala po vseh - potem se je pa izkazala resnica s strani jeznih domačinov in gasilcev...
10.gif

Kakšna pa je resnica glede une bjonde? Tudi meni je padla v oči - se je znesla nad županom Železnikov, kot da ji je on zalival blato v hišo ???

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ma folk skoz jambra kolk nima keša, potem se pa tle rinejo k zmešani. Kdor malo logično razmisli, dobro ve, da ne bo čisto nič profitiral ampak bo samo še na slabšem. Kolk mal je treba, da je folk čist zmešan.

Prov študiram, da bi odpru eno štecuno in vsak tedn poslal na dom reklamo, kjer bi z rdečo pisalo AKCIJA. Čeprav bi mel isto ceno kot vsi ostali.

Ko sem kupoval prenosnik za sestro sem takrat v Jaetu dal 270k. In čez 1 teden da ven BOF akcijo in povsod po Lj. reklame za isto ceno. In kupi bivši sodelovec prenosnik in se začne hvalit kolk pocen je dal. Al pa če je bla v skoraj vseh štecunah po netu ista cena.
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Zakaj, a se odpira še en?
crazy1.gif

Res rabimo še nakupovalnih centrov, kamor lahko nosimo tisto kar nam ostane od plače...0

Jp na celovški, mislm da 10ga (al 11
grin1.gif
)

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
...postavimo stolčke v vrste in imamo alter-meeting gledališko komedijo Lost Reality. in še eno kamero za TV-Alter
evil.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Hofer pri teh pacientih sproži ti. Pavlov refleks. sam da jim omeniš otvoritev Hoferja se jim že začnejo cediti sline.

Pred dvema letoma so se grebli vsaj za poceni plazme....zdej so tut 55 cm katodni dovolj za vzburjanje
uf-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
če bodo imeli kako plazmo z več kot 100 cm diagonale pod 200€ se bom šel še jaz v vrsto
jezen.gif
prej se mi ne splača

p.s mi je crknu televizor ( gorenje sucks)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ne to odprtje je bilo na eni drugi ulici v lj (mislim da Gerbičeva) 11 je otvoritev na celovški!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Citat:

evil.gif

grin1.gif

Nasledn teden če ne bo dežja: pivo pa stol in se grem na celovško smejat
hysterical-1.gif

Gremo kar tribuno postavit pa
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.034
10.549
113
Citat:

Jaz pa sem mislo, da majo tam več denarja, ko mi tu.

Presneta drhal.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
"Sebi in svojim otrokom hočem dobro in zato ne bom pil kave z mlekom"

ti dejansko futraš otroke s kofetom?
confused-1.gif
Dobr si to sestavil
stupid-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
KSZ
Nekaj ne razumem
confused-1.gif

Mi lahko nekdo razloži zakaj se ljudje tako gužvajo? A bodo trgovino drugi dan podrli in zaprli al kaj? Sej trgovina bo še par let tam
confused-1.gif

Mogoče je meni malo težje to razumet, ko grem parkrat na mesec v trgovino ali pa še to ne.