Gužvanje pred novih Hoferjem

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik civil pravi:
škoda ker ne pada dež ...

Si sure? Ker ko sem prispel v BTC, je neki rosilo...

LAhko bi voda odplavila vse skupaj
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
prenosnika na koncu za tako ceno ne dobiš nikjer. Če ravno kupuješ se ti splača počakat kako urco da prišparaš 100 evrov. .

Me skrbi, da ga tud tu ne boš dobil. Ker jih imajo verjetno samo ene par na zalogi. Upam da ne delam napake, ker pišem v množini.
Zadnjič sem mislil kupit disk iz reklame in sem prišel uro po odprtju pa ga niso imeli. Ne v Lescah in ne na Jesenicah.

Bodo prodali par notebookov po nekoliko nižji ceni, izguba ne bo velika. So pa naredili dobro reklamo. Folk bo navalil (notebookov bo itak takoj zmanjkalo) in zraven kupil še kaj po normalnih cenah.

Sem bil tam ob dvanajstih, gneča ni bila pretirana, niso pa imeli sušilnih strojev, televizorjev, notebookov, rjuh......

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Videl na posnetku pri 24 ur, da so lepo naredili vrste z železnimi ograjami, da se kupci niso obnašali kot stampedo.

Me veseli, da naredili vsaj nekaj glede varnosti čeprav se je moralo zgoditi nekaj slabega.

A pri nas res ni noben zmožen vnaprej upoštevati vseh možnosti, ki lahko grozijo?

Antonio

Pripravnik
21. avg 2007
125
0
16
43
Nekje v daljavi
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Uporabnik Dante pravi:
IMHO Strategija Hoferja ni da bi nadomestil velecentre (Mercator,Spar,BTC) ampak da jih dopolnjuje. zato tudi postavlja svoje trgovine blizu velecentrov.
Ima omejen izbor izdelkov trgovske znamke izdelkov po konkurenčnih cenah, potem ko se jih kupec navadi gre najprej tja.............po ostalo& na kavo pa k najboljšemu sosedu
evil.gif

Hoferjeva roba je del verige ALDI, ki ima pa štacune po celi Z.Evropi in tut ZDA/Kanadi ipd.imho tako da tut pod razno ne prodajajo sranja -glej: Aldi

Lastnika verige Hofer in Aldi sta brata ... Aldi ima svoj trg, Hofer pa svojega... Npr. na zacetku je v Nemciji "kraljeval" Aldi, v Avstriji pa Hofer... Oba sta se s casom razsirila na druga trzisca, vendar kolikor vem, si ne konkurirata tako, da bi v eni drzavi imeli trgovine obeh verig...

Aldi je lastnik Hoferja in so ga v bistvu za Avstrijo naredili, drugače imajo pa isto robo notri. So nori na Hofer avstrici.In hofer v avstriji prinaša aldiju kar velik dobiček podjetju...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Videl na posnetku pri 24 ur, da so lepo naredili vrste z železnimi ograjami, da se kupci niso obnašali kot stampedo.

Me veseli, da naredili vsaj nekaj glede varnosti čeprav se je moralo zgoditi nekaj slabega.

A pri nas res ni noben zmožen vnaprej upoštevati vseh možnosti, ki lahko grozijo?
Četudi ne bi tega naredili, nobena čreda živali se tako podivjano ne obnaša kot človek, ki leti po poceni tretjerazredni hladilnik ali TV, naj se drugič kar pomendrajo med sabo zalega.
stupid-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Včerja se tako mečkali pa gužvali jaz pa danes v Hoferjeu na celovški dobil obe stvari, ki sem joj rabil pa nisem se rabil gužvati! Dobil sobno kolo in "orbitrek" !
cheer.gif