Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ja sem pogledal. cudno, se mini boris je uporabljal taksne, atvji, skuterji..., zagotovo jih kje dobim. vozicek je kupljen v tujini, upam, da slovenija ni spet kaksna cudna banana republika kjer se ne dobi nicesar.
Proizvajalec-prodajalec mora nuditi garancijo in neko dobo po garanciji tudi še nadomestne dele.
Ponavadi je ta doba 7 let za tehnično robo.
Se pravi - obrni se na prodajalca pa pričakuj ceno podobno avtomobilski gumi
Najbrž bo ceneje če kupiš en enak rabljen voziček... in bošimel 4 gume v rezervi
Sicer pa: nimam pojma kje dobiti, se (še) ne ukvarjam s takimi zadevami....
Hm zanimivo je to kar so ti prodale na Rudniku. Baby center ima drugače svojega serviserja ki ima marsikaj na lagerju, tudi od starih vozičkov. Naj se povežejo z njim, pa ti z lahkoto poda informacijo.
ja prodajalke so svoje poglavje, vulkanizerji so me grdo gledali, kolesarske stacune smejale, sem pa dobil v baby centru. Prodajalka je samo izstrelila, aha 10 col to je pol najbrz 2.125 sirine (tale je falila kariero sem si mislil
) odhitela nekam za pult in mi prinesla identicno gumo z istim profilom, odstel 20 eur in tamau se spet veselo prevaza naokoli.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.