gume za otroški voziček

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Potrebujem novo pnevmatiko dimenzije 10x2.125 za prednje kolo otroškega vozička, zračnica je še ok, ventil je avtomobilski..

Če kdo ve iz glave kje dobiti takšno dimenzijo.
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja sem pogledal. cudno, se mini boris je uporabljal taksne, atvji, skuterji..., zagotovo jih kje dobim. vozicek je kupljen v tujini, upam, da slovenija ni spet kaksna cudna banana republika kjer se ne dobi nicesar.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ma mene so na Rudniku v Baby centru gledali ko tele v nova vrata že ko sem rekel da bi rabil rezervno zračnico.

botr

Zelenc'
2. avg 2007
29
0
1
Jaz sem za svojega dobil v Baby centru (ta veliki) v BTC. Cena pa taka, da te na rit vrže
evil.gif
.

No pa mal sreče pri iskanju ti želim.
lp
Botr

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.760
113
pri taščici
Proizvajalec-prodajalec mora nuditi garancijo in neko dobo po garanciji tudi še nadomestne dele.
Ponavadi je ta doba 7 let za tehnično robo.
Se pravi - obrni se na prodajalca pa pričakuj ceno podobno avtomobilski gumi
Najbrž bo ceneje če kupiš en enak rabljen voziček... in bošimel 4 gume v rezervi

Sicer pa: nimam pojma kje dobiti, se (še) ne ukvarjam s takimi zadevami....

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Hm zanimivo je to kar so ti prodale na Rudniku. Baby center ima drugače svojega serviserja ki ima marsikaj na lagerju, tudi od starih vozičkov. Naj se povežejo z njim, pa ti z lahkoto poda informacijo.

Če le hoče.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja prodajalke so svoje poglavje, vulkanizerji so me grdo gledali, kolesarske stacune smejale, sem pa dobil v baby centru. Prodajalka je samo izstrelila, aha 10 col to je pol najbrz 2.125 sirine (tale je falila kariero sem si mislil
hysterical-1.gif
) odhitela nekam za pult in mi prinesla identicno gumo z istim profilom, odstel 20 eur in tamau se spet veselo prevaza naokoli.