GSM se je okopal...

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:

Univerzalno sredstvo WD40! To uporabljam tudi za solato!
bonk.gif
Mogoče še nisi slišal za zrak ...

Tisto o maturi ne vem, mogoče imaš celo prav. Kakorkoli, noben mi ne bo nabijal, kako WD40 razjeda vezja itd. ker nisem enega pošprical, pa nobeno ni utrpelo poškodb. Se pa strinjam, da obstajajo za to namenska čistila / postopki, ki so boljši od WDja.

Over and out.
ZRAK ???
stupid-1.gif

fant zapletaš se zapletaš .....
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:

Ti govori kar hočeš. Nisem n00b, delam v avtoelektričarski delavnici. In kot sem zgoraj napisal, še vedno je delovalo.

Verjamem. Takoj ko je pa po tednu ali dveh nehalo, je pa nesrecna zrtev prijokala h komu drugemu, da ji je ocistil tisto svinjarijo stran. Sit sem "majstrov", ki tlacijo (tlacite) WD40 tja, kamor ne sodi ... in ne, na elektroniko WD40 ne sodi.

WD40 ne razjeda vezij (jaz nisem nic takega napisal), jih pa posteno zapacka in nima zraven konektorjev, napajanja in komponent, ki se mocno grejejo, kaj iskati.

Edit: zatipk.

Nazadnje urejeno:

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
obstaja flux za čiščenje elektronskih plat.mi čistimo tudi polite računalniške lcd-je ine dela vse ok.nas lcd je bil polit pred enim letom in še vedno dela BP.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
No ja, sej sem se že kdaj strinjal, da obstaja X različnih namenskih sredstev za taka opravila, ki so boljša od WD40. Pa vendar je dejstvo, da je WD40 škodljiv in "zasvinja" (sploh ne vem kako naj bi to izgledalo) elektroniko, privlečeno za lase. Stvar spihaš, napršiš WD40, pustiš par min in spihaš dol. Zložiš in je. Pa če mi eden dokaže, da se pri takem postopku kaj poškoduje, dam takoj 5000€ v kešu.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
ni priblem pripravi denar in duso da ti poberem denar.ne poyab wd ,ker ga jay ne uporabljam in ga tudi nimam