zares verjameš da so se z 1-5 hiluxi preganjali po trigl. narodnem parku, po reki itd??30 ne, je dovolj 1-5, pa parkrat ponovijo in naredijo kolaž. Nekaj jih pa umetno dodajo
Ničesar nisem nenadoma odkril. Prebral sem članek, hkrati pa tudi vem, da bi za realno snemanje kaj takšnega z vsemi temi avtomobili, ki jih vidimo, bil to velik projekt z veliko ekipo, ki nebi ostalo neopaženo in bi zagotovo morali dobiti en kup dovoljenj. Tako je pa na kraj očitna prišla zelo majhna ekipca in zgolj posnela nekaj minut kulise. Gre samo za splošno razgledanost o teh stvareh in nekaj zdrave logike.Sedaj, ko si nenadoma odkril, da je bila reklama narejena računalniško, si seveda najpametnejši na svetu, vsi drugi pa bedaki, ker tega nismo vedeli.
Evo kuliseprivate land... a si pri nas dejansko lahko lastnik reke in bregov?
Ja ja, ampak on je samo obnovil obstoječ objekt... pa mal razširil, pa dodal škarpo skoraj v strugo... naj mu hudournik odnese vse skup, golazen pokvarjena. Jaz se pa za dvig strehe je.em že skoraj leto z butastimi birokrati in TNPjem....
Tako je to.... če si se pa lotil vznemirjat črtastega medvedkaJa ja, ampak on je samo obnovil obstoječ objekt... pa mal razširil, pa dodal škarpo skoraj v strugo... naj mu hudournik odnese vse skup, golazen pokvarjena. Jaz se pa za dvig strehe je.em že skoraj leto z butastimi birokrati in TNPjem....
A ni blo v Trent isto?Ja ja, ampak on je samo obnovil obstoječ objekt... pa mal razširil, pa dodal škarpo skoraj v strugo... naj mu hudournik odnese vse skup, golazen pokvarjena. Jaz se pa za dvig strehe je.em že skoraj leto z butastimi birokrati in TNPjem....
Lahko si lastnik rek in jezer, je pa tvoja lastninska pravica bistveno bolj omejena z zakoni kot npr. lastninska pravica lastnika travnika. Tako kot je lastninska pravica od enega, ki ima travnik v TNPju bistveno bolj omejena od nekoga, ki ima travnik kje drugje.Evo kulise
Poglej priponko 76472
Bi bilo smešno, če ne bi bilo res.... izjava osebka na UE je bila, da se po liniji, kjer imam hišo, v Savo hodi napajat nek ptič iz bližnjih hribov... dol padeš.Tako je to.... če si se pa lotil vznemirjat črtastega medvedka