Greta

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.269
2.533
113
Vse gre v qrac:bonk:

SAMO V GB!!!!
Ma Boris Johnson ve, kolk je tuki lepo!
Naj ga v Arabiji kar pokažejo :)!

p.s. ko se Čehi davijo v Soči je ok, pa s helikopterjem vozijo iz stene v opankah!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.378
2.375
113
Pomurje
Meni se zdi odločitev sodišča smiselna in pravilna. Pri nas se navaden smrtnik uradno ne sme peljati po gozdni cesti. Če gremo na Pokljuko, so lepi makadami, kjer je prepovedano za kolesa in ponekod tudi peš.
Aha, zato so krosarji, 4kolesiki in snežne sani izumrle na Pohorju in Kozjaku? MAlo morgen.

Se pa strinjam, da ni potrebe po vožnji v reki.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Če dejansko niso vozili po vodi in so skupaj računalniško generirali slike in zložili, pa je tako ali tako potrebno reklamo prepovedati. Toyota bi rada prepričala kupce v lastnost vozila v katero sama očitno ni prepričana in jo je zato prikazala z računalniško obdelavo. Namerno zavajanje potrošnikov?
:evil:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.907
113
Če dejansko niso vozili po vodi in so skupaj računalniško generirali slike in zložili, pa je tako ali tako potrebno reklamo prepovedati. Toyota bi rada prepričala kupce v lastnost vozila v katero sama očitno ni prepričana in jo je zato prikazala z računalniško obdelavo. Namerno zavajanje potrošnikov?
:evil:

to se zdej prebere, kot da še nikol nisi videl reklame za pralni prašek...

pa nazaj na temo - s to reklamo ni nič narobe, razen tega, da ene paciente spet duša boli iz meni neznanega razloga... marsikaj je zdaj ratalo masovno, ker pač si ljudje to lahko privoščijo... recimo turizem pa terenci al pa motorne sanke... včas to ni bil problem... ampak ni blo dnarja... dons bi si jih komot kupil, pa snega ni ;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.362
10.637
113
v bistvu je kar problem, na ADu je prikazano da Hiluxi sami brez vednosti lastnika in šoferja, spizdijo in se gredo potepat in uničevat naravo.
Skupinska tožba lastnikov Hilux bo primerna. Imho.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: MrDaco in sixpower

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.362
10.637
113
ne zamerim, ampak vseeno, v članku je (vsaj v prvem na 24kur) je pisalo da je zadeva CGI, kar je seveda logično...ampak noben ni prebral, Podv vsemi novicami in objavami se ljudje zgražajo in podobno.. Fsekanci. 99,5 % glupih.

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
v bistvu ne piše tega.
piše, da je bil plakat narejen s pomočjo CGI, medtem ko je bil oglas posnet.
še iz originalnega članka:
"Toyota said the video was filmed in Slovenia on private land with permission,...
The poster had been completely created with computer generated imagery (CGI) and therefore caused no damage to the natural environment...."

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.362
10.637
113
pa ti res verjameš da je 30 hiluxov drajsalo po neki reki? n aprivat so posneli detajle, parkirišče, dvorišče in podobno.

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
sigurno se niso vozili po Savi Dolinki, so pa vseeno pri Toyoti malo zmuzljivi, ker so poudarili, da je bil plakat v celoti narejen s pomočjo CGI, za oglas pa niso tega nič omenjali, tako da lahko samo ugibamo, koliko je bilo CGI zraven.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
v bistvu ne piše tega.
piše, da je bil plakat narejen s pomočjo CGI, medtem ko je bil oglas posnet.
še iz originalnega članka:
"Toyota said the video was filmed in Slovenia on private land with permission,...
The poster had been completely created with computer generated imagery (CGI) and therefore caused no damage to the natural environment...."

private land... a si pri nas dejansko lahko lastnik reke in bregov?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek